Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósjelöltnél találtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósjelöltnél találtam egy rahedli képet párom exnőiről. Mit gondoljak?

Figyelt kérdés

Komolyan nem tudom, mit gondoljak. 34 évesek vagyunk, 4 éve vagyunk együtt, 3 éve költöztünk össze a kedvesemmel.

Párom és anyósjelölt elutaztak külföldre egy távoli rokonuk temetésére, ezért most én vigyázok anyósjeölt házára.

Bevásárlószatyroknak kerestem a helyét az egyik előszobai komódban és az egyik fiòk tele volt képekkel. A fotó kupac tetején, pont gyönyörűen, mintha véletlenül sem akarnák dugdosni, ott vírítottak párom meghitt képei az exnőjével.

Persze hajtott a kíváncsiság, megnéztem a többi fotót is.

Egy másik exnőjéről is volt kép akit felismertem. Anyósjelöltnek már van vele közös képe a szobája falán de eddig nem foglalkoztam vele mert azt hittem, hogy talán egy fiatalabb kolléganője.

Ez most elég rosszul esik.

Tudom, nem kellett volna belenyúlnom, megérdemlem de basszus fáj most mert az igyekezeteim ellenére, nem lett szoros kapcsolatom az anyósjelölttel. Rólam egy képe sincs a párommal ki sehol, pedig mindig sok közöset csináltam, amit mindig elkükdtem neki.

Ez jelentheti azt, hogy a többi volt nőt, legalább tartotta valamire?

aug. 31. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Van sajnos az exért rajongó anyós tipus, te bele futottál egy ilyenbe, erre a kapcsolatotok is rá mehet. Eleve az hogy a párod külön nyaral is gáz szerintem. Írok privátot.
aug. 31. 05:24
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Annó volt egy kis fúrógép csajom, utólag kb csak arra volt jó meg hogy levegyen pénzzel. 17 évesen szűlt egy kislányt, a gyerek apja 3 hónap után lelépett. Mondjuk hozzá tenném exem 25 se volt anyukája 65 szóval exem csak úgy besikerűlt anno. Ott a volt anyós jelölt megmondta, gyerek apja vissza fog jönni és akkor nekem takarodó lesz. Ja 5 éve nem jött de most majd jön.
aug. 31. 05:40
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg az anyóssal nem kell foglalkozni. Egyáltalán.

Az élet amúgy is változik, elég gyorsan. Ami ma volt, holnap nem lesz.

aug. 31. 06:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak annyit jelent, hogy x év óta megváltoztak a fotók előhívásának szokásai. Már nem jut eszébe az embernek előhivatni, mert mindig kéznél van a telefonunkban.

Nekem pl az első gyerekemről van jó pár papír képem, de a másodikról már csak az ovis fotók. Mert időközben sokkal nagyobb előtérbe került az okostelefon és már nem megyek kinyomtatni/előhivatni őket, hanem digitálisan őrzöm.

Nem hinném, hogy az anyósod a többi nőt többre tartja. Az is lehet, hogy a képeket annak idején ajándékba kapta, te meg a fenti okok miatt még nem ajándékoztál neki magadról képet, mert neked is az a természetes, hogy átküldöd neki - régen meg nem átküldték, hanem nyomtatva adták át.

aug. 31. 07:07
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

"Bevásárlószatyroknak kerestem a helyét az egyik előszobai komódban"

Aha. :DD

aug. 31. 08:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a viszonyotok ettől függetlenül? Lehet véletlen lehet direkt, otthagyta hogy találd meg, ezt nem tudjuk neked megmondani, hogy mi jár a fejében, de lehet hogy nem kedvel, az is elég furcsa, hogy a gyerekének ex nói képét tárolgatja. Én az exemről semmilyen képet nem őrzök, teljesen feleslegesnek tartom, ami elmúlt az elmúlt.
aug. 31. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Én minden péntek este zokninat párosítok
aug. 31. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én boldogult anyósom állandóan a férjem első feleségét emlegette. Az ő szemében én voltam a gonosz csábító. Szerencsére a férjem nem igazán tartotta a kapcsolatot az anyjával, és ezek a megjegyzések is leperegtek róla.
aug. 31. 12:18
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, nekem is eszembe jutott, hogy kinyomtassak egy párat és valamelyiket odaadjam bekeretezve. Kíváncsi vagyok, hogy kiteszi e.

A kapcsolatunk alapjáraton diszkrét. Én szoktam őt kérdezgetni a napjairól, családja hogylétéről de ez mindig egyoldalú. Sohasem kérdezi, hogy mi van velem vagy hogy mi az élettörténetem.

Azt tudom, hogy a párom exét szerette de viharosan vonult ki a csaj a kapcsolatból, állítólag anyósjelölttel sem viselkedett túl udvariasan a végén...

aug. 31. 13:37
 10/11 A kérdező kommentje:
2-es, huhh az kemény, ha tipliznél akkor lehet a téged várna vissza
aug. 31. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!