Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idős emberek, (40-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idős emberek, (40-50 - esek) csak az epeműtétről meg a politáról beszélgetnek ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Idős kolléganőm tett pár próbát, a vele egykorú férfiak vagy szidták a politikusokat vagy az esti vizelési probrémáival, aranyér stb. fárasztották, úgyhogy fel is adta. Szerintetek ez gyakori jelenség?
aug. 30. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ők a középkorúak.
aug. 30. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 éves vagyok, szerintem egy 40-es semmiképp nem nevezhető idősnek...

Én is ismerkedtem már 40-es férfiakkal, nem tapasztaltam ilyesmit.

aug. 30. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Középkorúnak, bár én 49 évesen kiállnék ellened bármiben. Futás, kondi, erőnlét, gyorsaság. Az öreg 75 felett van.
aug. 30. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

" ha a húszasok fiatalok, akkor a negyven - ötveneseket hogy kell definiálni?"

Középkorúak. Huszonévesen hogy lehetsz ennyire fogalmatlan a világról?

Amúgy meg nyilván nem arról beszélget a többség. Max. a nyugdíjasok, de közülük sem mindenki.

Neked milyen burokban sikerült felnőnöd, hogy ennyire nem vagy képben a világgal?

aug. 30. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A magunkfajta vén trottyok már örülnek, ha járókeret nélkül meg tudnak mozdulni.

Mondd, a szüleid hány évesek,harminc? És ők már csak az említett témák mentén beszélgetnek?

aug. 30. 23:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én gyakran ha beszélgetek, felhozom a gerincservemet témának.

Nem szándékos, de napi szinten fájdalommal élek már 7 éve, 42 éves nő vagyok.

A férjemnek el tudom mondani , őt nem zavarja, annak ellenére hogy neki nem fáj semmije és nem beteg.

Ez sajnos ilyen.

Ha nem akarok éppen beszélni róla, akkor is feljön a téma, ha éppen veszem be a fájdalomcsillapítót , a kollegám rákérdez, meg mondogatja hogy hogyan nyújtsak.

aug. 31. 01:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezek a fő témák nálam, de még a 80 körüli szüleimnél sem. (Kivéve az anyám, mert ő ténylegesen szenved a betegségétől, csak jellemileg gyenge a változtatáshoz és így állandóan csak panaszkodik.)

Az idős női ismerőseim fejében állandó téma a politika, főleg egy dk-s szektatag esetében. Van ilyen fideszes is. Átszövi a lényüket a politikai hovatartozásuk. Elég uncsi társaságok a számomra, egy-két kivételtől eltekintve.

Mi érdekli ezt a korosztályt? Rengeteg minden. A haláltól, szerelemtől elkezdve a művészeteken át a tudományokig egy csomó-csomó minden. Szerteágazó a figyelmünk és az érdeklődésünk. Mondjuk én ilyen vagyok, mert talán szerencsésebb vagyok, mint az átlag.

aug. 31. 06:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Hadd védjem meg a kêrdezőt.

Volt olyan randim negyvenes nővel, aki az első (egyben utolsó) találkozáson a vastagbélrákos kaladjaival traktált órákon keresztül.

Ha a kolléganője a kora ellenére egy lepukkant mámi, simán lehet, hogy magához mágnesezte az összes prosztata és gyomorbajos fickót a környékről.

Még az is lehet, hogy öregnek látszik.

aug. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!