Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiatal férfi és egy idősebb nő között lehet tartós kapcsolat?
Addig tartós, amíg tart a kémia és/vagy a szerelem. Csak annyiban különbözik bármilyen más kapcsolattól, hogy nagy eséllyel nincs közös gyerek.
A szerelem elmúltával már csak a személyiség marad. Azt is meg lehet unni, illetve amellett is ki lehet tartani.
Felüdülés volt velem egykorú férfival beszélgetni a fiatal után.
Nem mintha nem érdekelne, amit a fiatal mond (25), éppen ellenkezőleg. Viszont érződik benne a fiatalok általános "én tudom, jobban tudom, kritikus szemmel nézem a világot, meggyőződésem, hogy..." szemlélet, ami az élettapasztalat hiányának tudható be.
A többet élt férfi (35-50) már visszavesz ebből, nem olyan naiv, hogy mintent jobban tudjon. Nézőpontjaink közelebb állnak egymáshoz. Kémia után a szellemire is lehet alapozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!