Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy fiatal férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiatal férfi és egy idősebb nő között lehet tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés
Miért maradnak ezek általában komolytalanok és rövidek?
aug. 30. 15:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%

Addig tartós, amíg tart a kémia és/vagy a szerelem. Csak annyiban különbözik bármilyen más kapcsolattól, hogy nagy eséllyel nincs közös gyerek.

A szerelem elmúltával már csak a személyiség marad. Azt is meg lehet unni, illetve amellett is ki lehet tartani.

aug. 31. 12:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Felüdülés volt velem egykorú férfival beszélgetni a fiatal után.

Nem mintha nem érdekelne, amit a fiatal mond (25), éppen ellenkezőleg. Viszont érződik benne a fiatalok általános "én tudom, jobban tudom, kritikus szemmel nézem a világot, meggyőződésem, hogy..." szemlélet, ami az élettapasztalat hiányának tudható be.

A többet élt férfi (35-50) már visszavesz ebből, nem olyan naiv, hogy mintent jobban tudjon. Nézőpontjaink közelebb állnak egymáshoz. Kémia után a szellemire is lehet alapozni vele.

aug. 31. 15:17
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
Van benne valami izgalmas! Különlegesnek érzem magam. ;)
szept. 1. 05:59
 24/24 anonim ***** válasza:
Mert vegul vissza talal a sajat kortarsaihoz .. csak megszerette volna tapasztalni milyen egy tapasztaltabb novel.. aztan amikor mar ugy erzi hogy az anyuka szerepet vette at a no es oregiti a jellemet is akkor le fog lepni a fiu.
szept. 10. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!