Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiatal férfi és egy idősebb nő között lehet tartós kapcsolat?
Figyelt kérdés
Miért maradnak ezek általában komolytalanok és rövidek?aug. 30. 15:30
11/24 anonim válasza:
Az idő felőrli a kapcsolatot.
Darabig működhet.
12/24 anonim válasza:
Idosebb ferfivel se biztos semmi. Felesleges aggodni. Ugyanannyi az esélye hogy lelépnek. Főleg a gyerek tenne be. Talan ovodaskor körül van a legtobb válás.
13/24 anonim válasza:
30-as, 40-es, 50-es kolláganőim, 14-20 éves fiúkkal dugnak és vannak kapcsolatban, hogy ez mennyire tartós, a jövő.
Vannak szép számmal ilyen nők.
15/24 anonim válasza:
Persze! Több olyan párt is ismerek, ahol a nő az idősebb. Van, ahol közel 10 évvel.
16/24 anonim válasza:
Nem tudom, de nálam jelentkezhetnek a fiatal, jóképű srácok!
17/24 anonim válasza:
A férfiban az lehet vonzó a tőle idősebb nő számára, hogy van benne életkedv, életerő, energia. A 40+ -os pasikat már felőrölték a munka, az egészségtelen életmód, a családi nyűgök.
A nő, ha életvidám és dinamikus, jó partnert találhat a fiatalabb férfiban az aktív életviteléhez. Itt már a gyerek sem gond, mert nyilván nem annyira kicsi. Az érettebb nő biztosan nem fogja azzal nyúzni a fiatalabb pasit, hogy "Hová tart a kapcsolatunk?"
Ez nagyon üdítő tud lenni a pasinak!
Tudják élvezni a jelent hosszú ideig.
18/24 anonim válasza:
17. Fiatal 20-30 eves ferfiak kozott is van lerugott meg elet unt..
19/24 anonim válasza:
Biztos van rá példa. Én még nem láttam. Környezetemben az ilyen felállások 1-3 évik működtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!