Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlem jóval idősebb ismerős férfinak folyton fülig ér a szája ha összefutunk vagy ha hozzászólok. Kedvelhet szimplán, vagy vonzódik hozzám, többet érez és szégyellheti?
Bocsi, kimaradt, hogy a jóval idősebb bármit jelenthet. Szóval a te életkorod és az övé nagyon sokat segítene.
Ezek szerint a számodra sem közömbös.
És igen, lehet, hogy alapból ilyen, de hogyan tudod meg? Ha beszélgetsz vele.
Hát igen. Ilyen korban már nem annyira számítanak a különbségek, de ez tényleg nem kicsi. 28 év. :-O Értem, hogy nem látszik a kora, de ez mit jelent? 50-nek néz ki? Vagy kevesebbnek? Azért te még 35 évesen nagyon fiatal vagy, és gondolom, rajtad sem látszik az életkorod. De persze, ha megvan a szimpátia, és nem látszik a különbség, akkor teljesen mindegy. Én pl a nálam idősebb nőkkel szoktam hasonló helyzetbe kerülni, csak ebben az esetben kicsit más a dolog, de ez már más kérdés. :-)
Hajrá!
Szép napot! :-)
Ha tetszik és érdekel miért nem jelzed felé, hogy tovább léphet?
Még, ha rámenősebb típus is, egy ennyivel fiatalabb nővel nem akarja nevetségessé tenni magát, hogy a semmiből randira hívjon.
17: hogyan jelezzem felé, h továbbléphet??
Nem fogom elhívni sehová az biztos.
🙂 Szerintem az már volt köztünk egyszer kétszer. Az annak számít, amikor mosolygunk egymásra, és közben nézzük a másikat.
Máshogyan még hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!