Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tőlem jóval idősebb ismerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőlem jóval idősebb ismerős férfinak folyton fülig ér a szája ha összefutunk vagy ha hozzászólok. Kedvelhet szimplán, vagy vonzódik hozzám, többet érez és szégyellheti?

Figyelt kérdés

aug. 29. 22:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lehet egy kicsit többet beszélni vele. ;)
aug. 30. 09:49
 12/30 A kérdező kommentje:
10: fiatalos, nem annyinak néz ki mint amennyi éves. Vonzódom én is hozzá, de konkrét közeledést nem látok, ez a folytonos mosoly és sokat néz, és mintha úgy alakítaná a helyzeteket, hogy összefussunk, de ez nem biztos, nen akarom bebeszélni.
aug. 30. 09:51
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

Bocsi, kimaradt, hogy a jóval idősebb bármit jelenthet. Szóval a te életkorod és az övé nagyon sokat segítene.

Ezek szerint a számodra sem közömbös.

És igen, lehet, hogy alapból ilyen, de hogyan tudod meg? Ha beszélgetsz vele.

aug. 30. 09:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az ember automatikusan azt gondolja, hogy biztos ő alakítja úgy a helyzeteket. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. Hogyan derül ki? Ha mondjuk megkínálod valamivel? Meg sem kell kérdezned először, hogy mit szeret, csak valami allergénektől mentes, egészséges finomsággal megleped, és már egy ok, hogy beszéljetek valamennyit.
aug. 30. 09:54
 15/30 A kérdező kommentje:
13: 35 én, 63 ő
aug. 30. 10:14
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

Hát igen. Ilyen korban már nem annyira számítanak a különbségek, de ez tényleg nem kicsi. 28 év. :-O Értem, hogy nem látszik a kora, de ez mit jelent? 50-nek néz ki? Vagy kevesebbnek? Azért te még 35 évesen nagyon fiatal vagy, és gondolom, rajtad sem látszik az életkorod. De persze, ha megvan a szimpátia, és nem látszik a különbség, akkor teljesen mindegy. Én pl a nálam idősebb nőkkel szoktam hasonló helyzetbe kerülni, csak ebben az esetben kicsit más a dolog, de ez már más kérdés. :-)

Hajrá!

Szép napot! :-)

aug. 30. 10:27
 17/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha tetszik és érdekel miért nem jelzed felé, hogy tovább léphet?

Még, ha rámenősebb típus is, egy ennyivel fiatalabb nővel nem akarja nevetségessé tenni magát, hogy a semmiből randira hívjon.

aug. 30. 12:42
 18/30 A kérdező kommentje:

17: hogyan jelezzem felé, h továbbléphet??

Nem fogom elhívni sehová az biztos.

aug. 31. 14:52
 19/30 anonim ***** válasza:
Mi van veled, sosem flörtöltél?
aug. 31. 15:17
 20/30 A kérdező kommentje:

🙂 Szerintem az már volt köztünk egyszer kétszer. Az annak számít, amikor mosolygunk egymásra, és közben nézzük a másikat.

Máshogyan még hogy lehet?

aug. 31. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!