Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kettő közül melyik férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kettő közül melyik férfi lehet a boldogabb?

Figyelt kérdés

1. Férfi.

Alkalmazottként dolgozik, van egy saját tulajdonú lakása, amin van hitel. Megnősült, elvett feleségül egy átlagos nőt. 1 évben egyszer el tudnak menni nyaralni, de nem veti őket fel a pénz. Kifejezetten drága dolgokat nem tudnak venni. Törvénytisztelő, becsületes életet élnek.

2. Férfi

Törvénytelen életet él: Amerikában egy strici, aki lányokat futtat, mellette kábítószerrel kereskedik. Méregdrága ruhákban járkál, a legújabb okostelefonja van, dollármilliók vannak a bankszámláján. Kizárólag TOP nők, instagram modellek veszik körül, akikkel aktív nemi életet él. Komoly kapcsolata nincs.

aug. 29. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

#11 a bűnözők ritkán élik meg a békés öregkort, vagy a börtönben hal mag, vagy az utcán egy-két golyótól.

S minden éremnek két oldala van. Lehet az 2-esnek több a pénze, de az ezzel járó stressz is, hogy mikor kattan a karján a bilincs, vagy a fejében az ólom.

aug. 29. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Marha nagy boldogság lehet állandó rettegésben élni. Meg nonstop STD szűrésre járni. Bandaháborúba keveredni és/vagy börtönbe jutni népművészeti cserépedénynek🤣

F46

aug. 29. 18:43
 13/18 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést. Nem hinném, hogy rászolgálnék az agresszív stílusodra, mivel nem bántottam vele senkit. Szerintem te is tudod, hogy neked nem velem van bajod, hanem saját magaddal.

Ha nem tetszik a kérdés, lépj tovább.

A te logikádd én is bemehetnék olyan topikokba hőbörögni, amiket ostobaságnak tartok.

aug. 29. 19:01
 14/18 A kérdező kommentje:
De nem teszem
aug. 29. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

#12 Te ennek az árnyoldalát nézed csak.

Egy pszichopátiás személyiségű embernek meg ez a tökéletes élet.

Izgalom megvan, mivel nem szorong, nincs lelkiismerete, ezek nélkül állandóan unatkozna.

Pénz van, szórakozhat, alkalmi szex, más emberek használata, stb stb.

Pont ez a lényeg, hogy más embereket más dolgok tesznek boldoggá.

aug. 29. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
11/12 Ti is csak a filmekben láttatok bűnözőt.
aug. 29. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
#16, ebben tévedsz, 20+ éve fiatalkorú bűnözőkkel foglalkozom. Némelyik 18 éves korára már túl van legalább egy "eseményen" azok közül, amiket írtam. (#12)
aug. 29. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
A bűnözők soha nem boldogok. Ha boldogok lennének, nem bűnöznének.
aug. 29. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!