Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kettő közül melyik férfi lehet a boldogabb?
1. Férfi.
Alkalmazottként dolgozik, van egy saját tulajdonú lakása, amin van hitel. Megnősült, elvett feleségül egy átlagos nőt. 1 évben egyszer el tudnak menni nyaralni, de nem veti őket fel a pénz. Kifejezetten drága dolgokat nem tudnak venni. Törvénytisztelő, becsületes életet élnek.
2. Férfi
Törvénytelen életet él: Amerikában egy strici, aki lányokat futtat, mellette kábítószerrel kereskedik. Méregdrága ruhákban járkál, a legújabb okostelefonja van, dollármilliók vannak a bankszámláján. Kizárólag TOP nők, instagram modellek veszik körül, akikkel aktív nemi életet él. Komoly kapcsolata nincs.
Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről a témáról.
Kommentben is leírhatjátok a véleményetek, érvelhettek is az igazatok mellett.
Vitázni is lehet. Kultúráltan.
Így láttam leírva sokszor, és ez ragadt meg bennem. TOP.
De tényleg.
Nő vagyok, szerintem az első, amennyiben nem azért él ilyen életet mert "ez jutott", hanem, mert erre is vágyik.
A drogdíler, strici élete izgalmas, de csupa stressz, erőszak és hazugság. Ha valaki azt szeretné magának, mert van benne sok pénz, jó nők, partyk, akkor az elsővel soha nem lesz elégedett. Míg valaki, aki családot szeretne boldog lesz egy szerető nő oldalán a kis átlag életével.
Szintén komoly kérdés, hogy azért van ezzel a nővel, mert "ez jutott" miközben bárkit és mindenkit szívesen megdugna, vagy legalábbis sokkal jobb nőre vágyna és rohadt elégedetlen azzal a nővel, akivel van, vagy szerelmes ebbe a nőbe, szépnek, vonzónak tartja és örül, hogy vele lehet. Nagyon nem mindegy.
#17:44-es
Érdekes, jó gondolatok.
Ez egy full idióta kérdés.
Alapból olyan nem létezik, hogy valaki állandóan boldog, olyan lehet viszont, hogy valaki állandóan elégedett.
Nos, ki elégedett állandóan az életével?Aki úgy él, amilyen életre vágyik.
Teljesen mindegy kinek milyen élete van.Ha nem a számára (közel) ideális életet éli, akkor nem lesz elégedett(boldog) sem.
Rohadtul ostoba kérdés, ahogy a 7. már kifejtette, felesleges ragozni. Sztem a hatéves unokahúgom kiröhögne, ha ilyet kérdezel tőle.
Te vagy az a kérdező, aki minden nap kiír valami ehhez hasonló ostobaságot?
Összeségében a 2. boldogabb, az USA hatalmas, a kérdés hogy milyen konkurenciája van vagy csak a rendórség elől kell bújkálnia mert sokszor a konkurencia veszélyesebb (?)
Szerintem ha jó helyre tud eldugni pénzt és később kiakar szállni akkor megalapozott élete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!