Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, minek nektek férfi ha egyedülállóként boldogabbak vagytok?
A média azzal próbálja félre vezetni és az embereket hogy az egyedülálló nők boldogabbak mint a férfiak, pedig ez pont fordítva van. De ha igaz akkor minek nektek férfi?
Hogy lehet ilyen értelmetlen kérdést kiírni? 🙄
Egyáltalán hogy jutott eszedbe ekkora baromság? 🤔
Egy szar kapcsolatnál sokkal jobb egyedül. Mert egyedül nem szív le, dühít, bánt egy olyan személy, aki az életed egyik legfontosabb résztvevője. Szingliként minden nap ott a lehetőség egy új ismerettségre, egy új kapcsolatra, míg párkapcsolatban az ember lezár. Legalábbis én. Úgyhogy marad a csöndes szenvedés és a híg fős, amiben ül a pár két tagja. Se fejlődés, se boldogság.
Ugyanakkor egy jó kapcsolat felemel, kiegészít, húz, fejleszt.
Annál jobb nincs.
Azért keresnek az emberek párt, mert ilyen kapcsolatot keresnek,ebben reménykednek.
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Ha arra vagy kíváncsi, miért születhetett ez az eredmény: valószínűleg azért, mert több férfi van, mint nő; ezért a férfiaknak nehezebb párt találniuk; ezért valószínűleg azoknak az aránya is nagyobb közöttük, akik kényszerből vannak egyedül nem pedig azért, mert úgy határoztak; azok meg nyilván nem olyan boldogok a szingli létben, mint azok, akik önszántukból így határoztak.
A kérdés azért is tűnik ostoba troll kérdésnek, mert attól még, hogy Gizi boldog egyedülállóként, még Julcsi lehet a párkapcsolatban tud kiteljesedni, nem létezik "A NŐK", mint egység (ha az zavart volna össze, hogy a cikkben többesszámban beszéltek rólunk, akkor szólok, hogy ez azért volt, mert a felmérést kitöltő szingli női válaszolók válaszainak összességéről beszéltek, összehasonlítva a férfi válaszolókéval).
S zárásul (bár nem akarlak nagyon összezavarni): tök boldog voltam szingliként, s most tök boldog vagyok párkapcsolatban.
28l
Egyedul sokkal jobb,mintha szar lenne a kapcsolat vagy megcsalnanak.
Nekem utoljara is kijutott a jobol, eleg is volt a ferfiakbol.
Elolvastam a cikket. Sehol nem állít olyat, hogy a nők (vagy bárki) boldogabbak egyedül mint kapcsolatban.
Honnan szedted ezt?
#7 vagyok
Látom, le lettem pontozva. Esetleg ti tudnátok idézni, hogy hol állít ilyet a cikk? Tényleg érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!