Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapjan szerinted megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapjan szerinted megcsal a parom vagy legalabbis gondolkodik rajta? 24l

Figyelt kérdés

Hirtelen eltunik este fele orakra, eddig mindig visszairt amikor valaszoltam neki, most eltunik es azt mondja aludt.

Napkozben sokszor at sem megy neki az uzenet amit irok, ez nalam akkor van ha telefonalok valakivel. O ilyenkor amikor visszater azt mondja lemerult a telefonja.

Amikor egyutt vagyunk, nem nezi meg ki irt neki, hiaba hallja hogy csipog a telefonja, eddig mindig megnezte, nem valaszolt, nem telefonozott mellettem de megnezte ki irt. Most nem.

Kepet tesz ki magarol napjaba, eddig nem nagyon csinalta..mintha azt varna reagaljon ra valami no, es tudjon mellettem szorakozni vele.

Es miota ezek vannak, es pl eltunik es visszater mindig kicsimnek hiv, elotte sosem tette, nem nagyon szokott becezni...lelkifurdalas szerunek tunik.

Nem tudom bekepzelem e ezeket, vagy azon van hogy megcsaljon.

Ja es még nem fekudtem le vele, friss kapcsolat.

Neha nagyon akarja hogy lefekudjunk, neha eszebe se jut.

Szerinted?

aug. 28. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Megcsal, vagy gondolkodik rajta
Bekepzelem
12 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:

Azt gondolom valakit akar vagy mar van is aki kielegiti ota addig, ameddig en nem teszem. Vagy nem tudom..

De amugy akar engem, ezt is erzem. Csak ezek ilyen furcsa dolgok.

aug. 28. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több mint furcsa én afelé hajlok hogy valami van a levegőben .
aug. 28. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha mége le se feküdtél vele, mitől lenne a párod?

Haverok vagytok ő meg unja hogy húzod az agyát...

aug. 28. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Szegény fickó... bassszus, még le se feküdtetek, de már hisztis féltékeny picsát játszol... na az ilyen nőktől mentsen meg az isten...
aug. 28. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Meg mi az, hpgy megcsal???

Basszus, eg,ütt sem vagytok...

24évesen az ha néha együtt lógtok nem együttlevés...

aug. 28. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Te vagy aki 2 hónapja játszod a szende szüzet?

De amúgy tényleg nem vagytok együtt, hisz mégcsak szex sincs, semmilyen formában, akkor hogy lenne a párod?

Jo barátod, és kész.

Teljesen logikus hogyha téged nem dughat, akkor dug mást. A pasik ilyenek, de egyébként sokszor a nők is. Vagyis ilyenek lennének ha a pasik is régi elvek miatt tartoztatnák magukat

aug. 28. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Együtt éltek? Mert ha nem, akkor nem a párod csak a kúrópartnered. De ez is csak akkor amikor együtt vagytok.
aug. 29. 01:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Mitől lenne a kúrópartnere, ha le sem feküdtek egymással? Nálad sincs valami rendben a szövegértéssel.
aug. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!