Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Új nő a láthatáron vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új nő a láthatáron vagy gondolkodik?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy helyes pasival, évek óta ismerjük egymást, mindig is vonzódtunk egymashoz, de csak tavasszal kerültünk olyan helyzetbe, hogy mindketten szinglik vagyunk és először csak összejártunk,aztán kezdtek jönni érzések, a szokásos. Egyszer félrelépett, de mivel a kapcsolatunk nem volt exkluzív, nem róhattam fel, átnéztünk a dolgon. Voltak szünetek, amikor nem beszéltünk, de pár hete berobbant az életemben, mindenestől, a napi folyamatos írogatástól kezdve az együttalváson keresztül a közös programokig. Vannak bizalmi gondjaim, de az érthető és jól kezelte. Hétvégén jött a szöveg, hogy vmit le kell rendezzen önmagában. Nem is találkoztunk. Mivel látszott rajta, hogy folyton töri a fejét, azt gondoltam, tényleg van vmi, amit le kell tudjon magában. Nem kerestem. Ő írt hétfőn, de a válaszomat nem nézte meg, de azt látom, hogy minden nap feltűnik egy újabb nő a szociális platformjain. Az én tippem, hogy újra nőzni kezdett és hogy gondolkodnia kell egy süket duma, plusz ez a válaszom meg sem nézte napok óta, ennek ghostingolás szagja van. Szerintetek?
2024. aug. 8. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretek valakit, akkor sem kezdek ki más nővel, ha nem "exklúzív" a dolog mert nincs kimondva. Miért? Mert egyszerűen akkor nem alakul ki bennem olyan vonzalom más iránt. Sosem szeretet úgy. Az elején sem. Maximum testileg bejössz neki, ne láss bele többet ennél.
2024. aug. 8. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolkodsz rajta az általában már régen rossz; vagy ad rá okot, vagy neked vannak bizalmi gondjaid. Mindkettővel foglalkozni kell.

Ebben az esetben azt gondolom, hogy inkább vele van a probléma: egyszer félrelépett (ez bizalmilag elég nehezen dolgozható fel), teljesen hektikusan tűnik fel és jelenik meg az életedben, igazából ahogy látom ez teljesen az ő kezében van minden, te csak várod. Ez egy nagyon kiszolgáltatott helyzet rád nézve.

Szerintem ez az ember nem ghostingol téged, hanem talomban tart. Vagyis amikor éppen nincsen jobb lehetősége, több energiája, igénye másra, akkor ott vagy neki. Ez szerintem sokkal, de sokkal károsabb viselkedés, mert enged el, nem zárja le, hanem állandóan fenntartja a reményedet és magának a lehetőséget.

Ennél sokkal jobban érdemelsz! Keress valakit, akivel bizalmon alapuló, egyenrangú kapcsolatban lesztek, nem tűnik el, és nem kell azon gondolkodnod, hogy mi lehet vele, mert elmondja neked azonnal. Ezen túl érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy miért tartod ezt megfelelőnek, miért hagyod, hogy ezt tegye veled. Esetleg sokat segíthet az önfejlesztésben a pszichológus és a terápia (itt gyakran a kötődési módokat és a sémákat nézik).

2024. aug. 8. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Neki mindig volt és lesz is új nő a láthatáron. Én is ismerek ilyet. Egyik ágyból a másikba fekszik. Gyűjti a nőket és áltatja őket. Aztán a nők meg koppanak, mikor megtudják, hogy nem csak ők vannak egyedül.
2024. aug. 8. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, úgy gondolom én több szempontból is a talonban tartott lehettem.

Nem az a tipikus egyik ágyból ki, másikba be pasi, de nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, talán most ezt érzi, hogy ezt kell csinálja. Évek óta viszonylag jó barátok vagyunk, szerintem az hogy összekeveredtünk, az hiba volt. Tudja, hogy most bánt engem ezzel a viselkedésével, gondolom ezért tűnt el. Fölösleges kifogásokat keresnem, csak le kell zárjam és kész. 🙂

2024. aug. 8. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!