Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor rugtál be először?
kocsmákban
pálinka,sör,whisky,bor
16
qrva szarul lettem,de nem hánytam
Huu...Kimondottan részeg még nem voltam és nem is tervezem,hogy az legyek!
Bár már 2x voltam becsicsentve.
Először azt hiszem tavaly szilveszterkor (2008-2009 szilvesztere).Akkor ittam curacao-t és pezsgőt.Kicsit sok lett,a folyosón már szédültem.Másnap unokabátyáméknál (1-jén) nem kimondottan pálinkát ittam,de íze olyan volt,csak kevesebb % volt az alkoholtartalma.Meg pezsgőztünk,úgyhogy még 3-án is éreztem,hogy valami nem gömbölyű.
A második most nyáron volt.A szüleim voltunk egy hosszú hétvégén a Mátrában.Anyummal ketten ittunk meg 2 üveg pezsgőt,nagyrészét én.Akkor este nagyon szédültem és összevissza mentem fel a lépcsőn.Másnap 10-ig aludtam és nagyon fájt a fejem ... de emlékszek mindenre:)
15/L
Mikor koleszos lettem. 14évsen.
Kb.első héten.
-bortól
Gondoltam iszok egy picit, mivel még soha nem volt dolgom alkohollal így nem tudtam a mértéket. rengeteget ittam.
kihánytam, másnap nagyon szarul voltam. Azóta tanultam belőle, de a bor nem tartozik a kedvenceim közé. Most is csak ritkán iszok.
21/L
13 évesen, de nem történt semmi.
Viszont tavaly télen egy sitáborba, felmásztam egy fára, hogy fogozzak benne és lehánytam és aztán leestem a fárról. Már nem tudom, hogy mit ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!