Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor rugtál be először?
Soha.
Sehol.
Semmitől.
Sehányévesen.
Semmise történt.
Szolnokon egy szórakozó helyen.
Fekete abszint :D
15
Semmi,mentem haza :)
még nem voltam részeg, de nem tervezem.
a jelszavam:"csak mértékkel." nem fogok semminek a rabjává válni..
L,
14. szülinapomon, és nem vagyok rá büszke.. =/
csak a legjobb haverom(fiú) akkor lett 18(egy napon születtünk ^^) és együtt tartottuk a bulit. Én nem akartam inni, tehát nem úgy mentem hogy na, befogok állni, hanem vmi jó erős piát belekevertek az üdítőmbe, attól jó kedvem lett, és én hülye ittam többet.. Nem ittam én sokat, de ahhoz épp elég volt, hogy beálljak.
3. válaszoló, talán az Ibizába?
Egyébként én:
-egy kocsmába
-bor,sör,pálinka
-14
-kihánytam, és hazamentem
Én először kb 15 éves koromban, de úgy, hogy minden kiesett, mivel először ittam nem ismertem a mértéket. Bor, energiaital, charry, mindenből elég sok. Azóta se jártam így, hogy teljesen kiütöttem magam, nem is szeretnék :) Amúgy egy koncert előtt volt, de a koncertig már nem jutottam el XD visszagondolva elég rossz látvány lehettem.
L/24
Én még sohase rúgtam be, de ittam már és 1szer kicsit becsiccsentettem. XD
Kunfehértón, Cherrytől. Augusztusban, akkor még 14 voltam...Visszamentünk a táborba, rendeztünk 1 bulit, kitomboltam magam, aztán elmentem aludni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!