Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor, Hol, Kikkel, Mitől,...

Mikor, Hol, Kikkel, Mitől, Menyitől rúgtál be először?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hát igazán 2 hónappal ezelőtt osztálykiránduláson sopronban....

kezdésnek likőrös forrócsoki napközben, estefele 2pohár bor, pálinka, majd este kalinka, pezsgő, noname vodka, garrone, beherovka

elég kemény volt...felére nem is emlékszem

16L

2010. dec. 4. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:

ó, megvan annak már 10 vagy 11 éve is. idősebb iskolatársakkal 15 évesen néhány törkölytől a kocsmában.

reggel, tanítás előtt.

2010. dec. 4. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Utolsó:

hát igen az még egy más világ volt :) most ugyanez a folyamat 12évesen játszódik le...

2010. dec. 4. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát..én még nem rúgtam be xD
2010. dec. 5. 11:48
 5/10 anonim válasza:

fuuu!!! XDXD első utolsó volt.. egyszer asszem 16 lehettem, természetesen osztálykirándulás... Lementünk a balcsira, már út közben ittuk a bombapezsgőt, utána mikor megérkeztünk egy üveg whiskey, majd házipálesz, jah és közben persze sör, vörösboroskóla..utána "csak" 4x hánytam...xd

azóta meggondolom hogy mit iszok, jah és nem keverem...inkább megiszok egy üveg vodkát(kedvencem) minthogy keverjem és berúgjak..:D

19/L

2010. dec. 5. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
14 voltam, tesóimmal, meg néhány másik korombeli fiúval és lánnyal, valamint a szüleimmel először próbáltuk ki az abszintot ( a szüleim már ismerték, ők ajánlották). Hát, másnap a család sorban állt a wc-nél, de utólag jókat nevetünk rajta :D Meg állítólag akkor elvesztettem a szüzességem is, de fiúként emlékek híjján erről nem tudtam meggyőződni mikor magamhoz tértem...
2010. dec. 17. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:

soha,sehol,senkikkel,semmitől,semennyitől. :D nem is akarok

15/L

2010. dec. 17. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Eddig csap spicces voltam... Tavalyi sítábor... Egyik legjobb fiú barátom hozott laposüveget.. aztán előkerült még pár laposüveg:D

14/L

2010. dec. 17. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Soha eddig nem rúgtam be és nem is fogok. Mértékkel élvezem az alkoholt, és ha már iszom, akkor minőségit,és bár sok mindent kipróbáltam már, egy jó tokajinak legyen az aszú, vagy furmint, vagy muskotályos, nem találtam párját :)

24L

2010. dec. 18. 14:14
 10/10 anonim válasza:
Én elöször idén szilveszterkor leitattak a bartaim, 8 liter sört hoztak,3üveg pzsgöt, 1 üveg jégert és martinit de joh volt azon kivül az este szerintem mind a 14 en kik voltunk be voltunk rugva :)) =))
2011. jan. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!