Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esne, ha neked nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha neked nem csinálná meg a partnered?

Figyelt kérdés

Nő vagy, és sétálsz az utcán a pároddal, amikor egy szembejövő páros (nő olyan 40-es, a férfi olyan 25 körüli) nő tagjának kioldódik a cipőfűzője.

Felteszi a lábát a kerítés szélére, majd a férfi már hajol is oda, és beköti. Majd mennek tovább. Pár órával később a tiéd is kibomlik, mire a párod szól, hogy kösd be, majd megy tovább.

aug. 28. 00:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek az 1#-vel.
aug. 28. 04:11
 12/36 anonim ***** válasza:
77%
#10 Nyilván van az a szitu, amikor tök okés (ahogy te is mondtad, tele volt a kezed), egyébként én nőként is megcsináltam ezt a páromnak, mert nem akartam, hogy orra essen 😂. De amit ezek az idióta videók mutatnak/üzennek, hogy a csajnak kibomlik a cipőfűzője, a srác meg már ugrik és térdepelve köti be neki...na az már sok(k).
aug. 28. 04:28
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne rosszul. Nem vagyok debil, be tudom kötni a saját cipőmet.

"1. Ilyen alapon az előre engedés, kabát le és felsegítése, szék betolása, fizetés az étteremben, ezek az elemi udvariassági dolgok sem kellenek neked?

Néztem egy videót, a Monaco-i kaszinóhoz érkezőkről. A parkolósok nyitják a kocsi ajtaját, és a kezüket nyújtják a nőknek, segítve a kiszállásukat."

Így van, nekem ezek se kellenek, maximum az előre engedés, de az is csak megszokásból.

A kabátot nem kell fel-le segíteni, nekem az kínos és ósdi, a szék betolása egyáltalán nem érdekel, az étteremben fizetést pedig már rég nem tudom értelmezni, mivel közös kasszán vagyunk a párommal és nagyjából ugyanúgy keresünk.

A monacoi kaszinós példa meg egyenesen nevetséges. Szétröhögném magam, és nem nőnek hanem luxusqrvának érezném magam az ilyen viselkedéstől.

Bírom, ahogy felhozod a neveltetést, és azt akarod alsóbbrendűnek és prosztóbbnak beállítani, akinek nem pálya az ilyen idiótaság.

Alapból nem mennék kaszinóba, itt kezdődik a dolog. :D

aug. 28. 04:58
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy a "szék betolása" az a szék kihúzása.

Egyébként meg nem mindenhol engedik előre a "hölgyet", sőt.

Úgymond "bizonytalanabb helyeken" a férfiegy be előbb (hogy verekedésnél/lövöldözésnél őt érje az ütés/lövés).

Oké, ezek ma már "elavult dolgok", de igenis jólesik, ha a párom "betartja" őket (és betartja 😊).

Viszont, ha tényleg ő van felpakolva, mint egy málhás csacsi (márpedig ő van, mert ő a férfi és neki kell cipekednie SZERINTE) akkor igenis én nyitom az ajtót előtte és bizony bekötöm a cipőfűzőjét is, ha kell. Minden helyzet függő.

aug. 28. 05:13
 15/36 anonim ***** válasza:
72%
A kaszinós rész rendben van, ott eleve benne van a programban ez a szolgáltatás, meg azokból az alacsonypadlós autókból nehezebb kiszállni pláne egy magassarkúban. Ez olyan, hogyha elmegyek hotelbe, ott is kész a reggeli, mire felkelek, erre számítok, de itthon megcsinálom magamnak. A kabátfelsegítés és társai az etikett része, de a cipőfűző bekötése soha sehol nem volt alap illem az óvodán kívül.
aug. 28. 05:30
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
Ovi.🙂
aug. 28. 07:01
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Hu de tetszene. Nekem izgsto ha szolgakent viselkedik a fium.
aug. 28. 07:21
 18/36 anonim ***** válasza:
Egyik haver felesége óvónő. Még frissek voltak, mikor a lány elvitte bemutatni a szüleihez. A srác kiment wc-re, aztán kikurjantott polgárpukkasztásból, hogy "óvónnéni végezteeem!". Na a cipőbekötés már kb ez a kategória.
aug. 28. 07:33
 19/36 anonim ***** válasza:
XDDD én pofán röhögném a párom, ha elkezdené bekötni a cipőfűzőm. Nem a pincsikutyám.
aug. 28. 07:44
 20/36 anonim ***** válasza:
72%

A második eset a mindennapi és normális az első meg a papucs férfi kategória :D

Mondom ezt nőként.

aug. 28. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!