Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esne, ha neked nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha neked nem csinálná meg a partnered?

Figyelt kérdés

Nő vagy, és sétálsz az utcán a pároddal, amikor egy szembejövő páros (nő olyan 40-es, a férfi olyan 25 körüli) nő tagjának kioldódik a cipőfűzője.

Felteszi a lábát a kerítés szélére, majd a férfi már hajol is oda, és beköti. Majd mennek tovább. Pár órával később a tiéd is kibomlik, mire a párod szól, hogy kösd be, majd megy tovább.

aug. 28. 00:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiscsoportos vagyok, fel sem merülne bennem, hogy ezt másnak kéne
aug. 28. 00:46
 2/36 A kérdező kommentje:

1. Ilyen alapon az előre engedés, kabát le és felsegítése, szék betolása, fizetés az étteremben, ezek az elemi udvariassági dolgok sem kellenek neked?

Néztem egy videót, a Monaco-i kaszinóhoz érkezőkről. A parkolósok nyitják a kocsi ajtaját, és a kezüket nyújtják a nőknek, segítve a kiszállásukat.

Érdekes látni, hogy az ilyen orosz meg ukrán rendszámos kocsival érkező nők rájuk sem néznek vagy ha igen, nem is értik mit akarnak. Míg a többi hölgy vagy nyújtja a kezét, elfogadva a segítséget, vagy jelzik, hogy nem kell, mert olyan a ruha, hogy le kell fogni a szoknyát, vagy olyan a sportülés, hogy kényelmesebb a kocsi kapaszkodója. Tudod, neveltetés.

aug. 28. 00:53
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaj, ezt a hülye ázsiai tik-tokos videókból vetted?

Felnőtt nő vagyok, be tudom kötni a saját cipőfűzőmet.

Egyébként el is utasítanám ezt a gesztust tőle, majd az óvódás gyerekünknek csinálja meg, ne nekem, mintha (nem akaeok senkit megbántani) fogyatékos lennék. Számomra ez inkább megalázó lenne, mintsem hízelgő.

aug. 28. 00:58
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem esne rosszul. Eszembe sem jutna. Akkor sem ha előtte nemrég pont egy ilyen esetet láttam. Nagyon max viccből megjegyzést tennék a látott pár szerinti példára, de csak gúnyosan.
aug. 28. 01:00
 5/36 anonim ***** válasza:
80%
+Ezt a nyomorék papucs viselkedést ne keverjük össze az elemi udvariassággal.
aug. 28. 01:00
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Felsegíteni a kabátot teljesen más, mint cipőt bekötni. Utóbbiról nekem az jutna eszembe, hogy lány mentálisan vagy fizikálisan sérült.
aug. 28. 01:37
 7/36 anonim ***** válasza:
90%
na ez az egyik ok a sok közül amiért károsak a tiktok, insta meg társaik, tele vannak ezekkel az idióta fa.szságokal, és persze le is utánozzák őket
aug. 28. 02:21
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen alapon az előre engedés, kabát le és felsegítése, szék betolása, fizetés az étteremben, ezek az elemi udvariassági dolgok sem kellenek neked?"

De, azok kellenek, viszont ez nem az.

Ez körülbelül megalázkodás a férfi részéről.

Kaksi után is törölje ki a s*ggemet, mert attól lesz "udvarias"?

Vagy ha evésnél "összemaszatolom" magam, akkor nyálazzon be egy zsepit és törölje le, mint annak idején anyám?

Azért ne hasonlítsuk már össze ezeket a dolgokat.

Ha te nem érzed a különbséget, akkor veled van a gond.

aug. 28. 02:36
 9/36 anonim ***** válasza:
95%

Tuti ezeket az idióta ázsiai insta és titk tok videókat nézed, azokban vannak ilyen baromságok. Hány éves vagy, hogy neked ez a mérce?😂

Ezek csak megjátszott videók, te észlény...

aug. 28. 04:05
 10/36 anonim ***** válasza:
85%

Nekem életemben egyszer bekötöttem barátnőm, mert televolt mindkét kezem és nem akartam letenni latyakba a zacskókat.

Igen, lehet rosszul estem volna pofára, ha nem teszi meg 😂

Ezen kívül sose jutna eszembe, ezt is magától ajánlotta fel, totyogtam én lógó fűzővel nyugalomban.

aug. 28. 04:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!