Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válasszak megfelelő partnert?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg 3 fiúval beszélek , egyikkel találkoztam 2x , a másik osztálytársam volt( mint kiderült végig tetszettem neki de sok volt a családi problémája) a harmadik meg volt munkatársam, nem tudok dönteni ,mindhárom nagyon kedves és szeretnék esélyt adni az ismerkedésre de úgy érzem akkor áltatnám őket , én komoly kapcsolatot szeretnék már és nem tudom sosem voltam ilyen helyzetben hogy választanom kellett mert mindig egy legalább kiemelkedett a többi közül , milyen kérdéseket tudnék feltenni nekik amiből egyértelműen kiderülne hogy ők mit is szeretnének vagy hogy dönteni tudjak melyik lenne megfelelő számomra.. sok csalódás ért kapcsolatok terén és nem akarok ismét rosszúl dönteni , meg ha randiztam az egyikkel s utánna elmennék a másikkal is randizni az nem lenne gáz?aug. 27. 09:03
1/11 anonim válasza:
Kérésekre adott válaszokkal semmire nem mégy. Sokféle élethelyzetben való viselkedésük alapján lehet csak megítélni az embereket.
2/11 anonim válasza:
De rohadttúl gáz lenne és akkor egyből semmis lenne az hogy "én komoly kapcsolatot szeretnék".Aki olyat akar az nem randizgat össze-vissza hanem egy személlyel megpróbálja aztán ha nem jön össze max akkor jöhet szóba a következő.Mellesleg ha egyel megpróbálsz komolyabban ismerkedni akkor a másik kettővel szépen baráti viszonyra le kell építeni az egészet mert az sem megy hogy randizgatsz és közben meg tűzben tartasz még 2-t.
3/11 anonim válasza:
Amúgy btw a lányok/nők imádják mindig bírálni a fiúkat/férfiakat hogy többel beszélgetnék,ismerkednek egyszerre de ilyenkor látszik hogy a másik nem is előszeretettel csinálja ugyanezt.Remélem ilyenkor is nagy a szájja azoknak akik fordított esetben nagyon tudnak okoskodni:D.
5/11 A kérdező kommentje:
1-es de ahoz talàlkoznom kellene velük
aug. 27. 11:39
6/11 A kérdező kommentje:
Igen és szerintetek meg kellene írjam h jó bocsi várjátok meg míg rátok kerül a sor meg most már ismerkedem valakivel akivel eddig semmi komoly nincs? Söt még egyikükkel sem léptem át semmilyen határt, még ismerkedő fázisban vagyunk nm történt még csók sem 🤷♀️
aug. 27. 11:42
7/11 anonim válasza:
Hűha, van baj a toronyban, téged se az eszedért szerethet a 3 csávó.
8/11 anonim válasza:
Kérjél mindegyiktől egy vagyonbevallást.
9/11 anonim válasza:
Azzal ismerkedj komolyabban akivel a legjobb a szex
10/11 anonim válasza:
Csak dumálsz velük sok hónapig. És semmi több. Utána majd látszik, ki mit hogy kezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!