Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a legtöbb férfi családot, akkor is, ha
megvan az anyagi háttér?
Nem tudom, ez mennyire általános, de társadalmi tendencia van rá, az biztos. Az emberek puhányokká váltak, nem mernek felelősséget vállalni, felvenni azt a hivatást, amire az ember született. Csak élnek a nagyvilágba, a mának, a kényelemnek, az élvezetnek. Gyereket nem akarnak, de azt zokon veszik, ha fél évet kell várni a villanyszerelőre meg az asztalosra. Mégis honnan lenne szakember, ha már 30 éve nem születik normális létszámban gyerek? Aztán mindenkit hibázatnak, csak magukat nem. Egyébként meg a szülőséggel a világ legjobb dolgáról maradnak le, arról, ami igazán felnőtté tenné őket.
F
aug. 27. 01:07
Az ismerkedéseknek nem csak a vonzalmon kell alapulniuk. Fontos szempontokat kell racionálisan végiggondolni a párválasztáshoz: hogyan képzelitek el az életeteket, hol akartok lakni, akartok-e gyerekeket, milyen az értékrendetek, stb. Ha ezek nem stimmelnek, akkor hiába a vonzalom, értelmetlen időhúzás minden további. Ha te szeretnél gyereket, nincs értelme olyannal kavarni, aki nem akar. Igaz, hogy az ember a külsőt látja meg először, de a számodra tetsző emberek közül a fenti, fontos dolgok alapján szűrd ki viszonylag korán a nem partiképes jelölteket. Ezzel sok szenvedéstől kíméled meg magad, és rengeteg időt spórolsz. (11 voltam)
aug. 27. 07:01
Én pl azért nem mert nincs alkalmas nő, és már kiöregedtem belőle.
aug. 27. 07:11
Azért, mert tartanak a kötöttségektől vagy az esetleges anyagi nehézségektől.
aug. 27. 08:05
Azt látom nagy részben az első gyerek még talán szerelemből össze jön a többi meg már a CSOK-ra. Mindenki sz.pik a gyerekkel, anyagilag is nehéz helyzetbe kerülnek, hiteleket kell felvenni, így semmi értelme.
aug. 27. 09:29
Kényelem? Élvezet? Te hol élsz? :D A legtöbb ember küszködik hogy önmagát eltartsa, hova vállaljon gyereket?
aug. 27. 09:47
Nem vágyom gyerekre, de nem is volnék alkalmas gyerek nevelésre, de türelmem, de energiám.
De ha szeretnék sem vállalnék, mert egyre élhetetlenebb a hazánk, de a többi ország is a pusztulás felé tart. A gyerekem csak szenvedne élete végéig, főleg ha fiú lenne.
aug. 27. 09:47
18/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy érted, hogy "főleg, ha fiú lenne?" Szerintem pont, hogy nőknek nehezebb elhelyezkedni, keresnek kevesebbet, illetve a lányoknak kell több holmi és drágábbak is lányoknak a gyerekruhák.
aug. 27. 10:27
11# Ez a párhuzam a születendő gyerekek és a villanyszerelők között parádés. Azért nincs villanyszerelő, mert kimentek külföldre...
aug. 27. 10:30
Kapcsolódó kérdések: