Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Mennyi idős vagy? :D
Néhány pontnál magamra ismertem. Bár én pont azt mondanám, hogy nem vagyok felszínes, mert esélyt adok akkor is, ha nem teljesen az esetem az illető. Elég, ha ápolt és intelligens, jó humorú, érdeklődő. Képtelen vagyok a kinézete miatt nemet mondani.
"Nehezen szakítok, pont ezért kezdek el úgy viselkedni, hogy engem dobjanak inkább, és ne nekem kelljen, illetve hogy a partnernek ne fájjon annyira."
Ne haragudj meg rám, de te nagyon gyáva és önző kisfiú vagy. Azzal nyugtatod magadat hogyha bunkó vagy és kidob téged akkor neki nem fáj annyira. De az az igazság, hogy te köcsög vagy és az baromira fájt a exbarátnőidnek, a mostaninak is, teljesen tönkreteszed és amikor kiég, már annyira fáj neki, hogy nem bírja elviselni akkor szakít veled!
Igen, ezek alapján veled van óriási nagy baj. Azért vagy párkapcsolatokban, hogy ne maradj egyedül hiába írtad, hogy neked megfelel szingliként hiszen még mindig nem szakítottál és hiába nem a zsánered a jelenlegi barátnőd sem mégis összejöttél vele, hogy ne légy egyedül! Kapcsolatfüggő vagy és végtelenül felszínes, egoista, infantilis gyökér.
Nem, te nem játszod el, hogy görény vagy amúgy, te tényleg az vagy!
Ha változtatni akarsz akkor először magadat rakd rendbe, még van mit fejlődnöd, hogy tényleg felnőtt légy, legyen kiforrott személyiséged!
Tessék szakítani minél előbb és egyedülállóként önfejlesztést tartani ha nem akarsz ráfizetni (még jobban a jövőben)!
Tényleg nagyon durva amit csinálsz más embertársaiddal folyamatosan. Még a levegőt is kialázod belőlük, hogy ők hagyjanak el téged olyan mértékben gyáva féreg vagy.
Kiakasztó mire képes vagy. Nagyon rossz emberszabású lény vagy! Szerintem sem játszod el, hogy te rossz vagy te igazán az vagy.
Nincs lelkiismeret furdalásod esténként legalább, hogy tudsz napról napra a tükörbe nézni?
Te mit szólnál ha veled egymás után megcsinálnák a nők? Jól esne? Ugye, hogy nem?
Szemétláda vagy, szégyen lányok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!