Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Általában könnyebben kezdek el kommunikálni társkeresőkön, mint élőben, jópár kapcsolatom volt már ilyen appokról, volt akivel együtt is éltem. Miután sikerül leszervezni egy találkozót, onnantól rendben szokott menni minden, így már sokkal könnyebben megy a kommunikáció, mintha élőben kellene leszólítanom bármiféle ismertség nélkül. A probléma az, hogy ha nem teljesen az esetem a partner, akkor is megadom az esélyt, hogy folytassuk a dolgot. Tételezzük fel, hogy kicsit husisabb a lány, de nekem a vékonyabb az esetem. De ha rendben van a kommunikációja, és az érdeklődési körünk is hasonló, akkor hajlandó vagyok hosszabb távon is gondolkodni vele. Itt mégis előjön előbb-utóbb a probléma, hogy hiába gondoltam azt, hogy netán fogyni fog, és úgy kinézetre jobban bejön nekem, ez nem történik meg, és nem is mutat hajlandóságot felé. Vagy egy másik példa, hogy ha pl. arcra és alkatra is esetem, de az intimebb kinézete nem annyira vonzó számomra, azt nem tudom megszokni, és korlátlan ideig tolerálni. És tudom, hogy ez az én hibám, hogy felszínes vagyok, de nagyon kellemetlen az igazi indokkal szakítani. Úgyhogy azt szoktam csinálni, hogy elkezdek bunkón, vagy közömbösen viselkedni, hogy inkább engem dobjanak el. Másnál is fennálnak hasonló problémák, vagy csak én vagyok ilyen felszínes? Ez egy anonim oldal, nyugodtan leírhatjátok, ha igen. Bár én ezen szeretnék változtatni és elfogadóbb lenni, de nem tudom hogy csináljam, és hogy miért alakult ki egyáltalán. Biztos lesz olyan, aki azt gondolja, hogy hát így egyedül fogok megpusztulni, de igazából szeretek egyedül lenni, most is egyedül élek. Bár van jelenleg is barátnőm, de ugyanúgy fennáll ez a probléma. Nehezen szakítok, pont ezért kezdek el úgy viselkedni, hogy engem dobjanak inkább, és ne nekem kelljen, illetve hogy a partnernek ne fájjon annyira. Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy ne a külsőségek legyenek előtérben?
aug. 26. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

Mennyi idős vagy? :D

Néhány pontnál magamra ismertem. Bár én pont azt mondanám, hogy nem vagyok felszínes, mert esélyt adok akkor is, ha nem teljesen az esetem az illető. Elég, ha ápolt és intelligens, jó humorú, érdeklődő. Képtelen vagyok a kinézete miatt nemet mondani.

aug. 26. 15:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Kerek 30 vagyok.
aug. 26. 15:18
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Tippre azt mondanám, hogy túlzottan számít a környezeted véleménye és emiatt tudat alatt frusztrál, hogy külsőleg nem q legtökéletesebb lányt választod. 1-es voltam.
aug. 26. 15:23
 4/22 A kérdező kommentje:
Én is megadom az esélyt, de idővel mégis előjön a dolog, hogy hosszabb távon nem fog már menni, hogy megszokjam, egyre kevesebb kedvem lesz a szexhez, stb.
aug. 26. 15:24
 5/22 A kérdező kommentje:
3, lehet benne valami, de az intim részeit csak én látom, nem a környezetem, és engem zavar nyilván, nem őket.
aug. 26. 15:25
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajod, hogy lejjebb adod az igényeid mert abban bízol, hogy a belső elég, de egyértelműen nem az. Külső és belső egyszerre fontos ha párkapcsolatban gondolkodsz. Tehát fejezd be, hogy azért adsz esélyt olyan lányoknak akik nem jönnek be neked külsőre mint illene.
aug. 26. 15:31
 7/22 anonim ***** válasza:
(-azért*)
aug. 26. 15:32
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

"Nehezen szakítok, pont ezért kezdek el úgy viselkedni, hogy engem dobjanak inkább, és ne nekem kelljen, illetve hogy a partnernek ne fájjon annyira."

Ne haragudj meg rám, de te nagyon gyáva és önző kisfiú vagy. Azzal nyugtatod magadat hogyha bunkó vagy és kidob téged akkor neki nem fáj annyira. De az az igazság, hogy te köcsög vagy és az baromira fájt a exbarátnőidnek, a mostaninak is, teljesen tönkreteszed és amikor kiég, már annyira fáj neki, hogy nem bírja elviselni akkor szakít veled!

Igen, ezek alapján veled van óriási nagy baj. Azért vagy párkapcsolatokban, hogy ne maradj egyedül hiába írtad, hogy neked megfelel szingliként hiszen még mindig nem szakítottál és hiába nem a zsánered a jelenlegi barátnőd sem mégis összejöttél vele, hogy ne légy egyedül! Kapcsolatfüggő vagy és végtelenül felszínes, egoista, infantilis gyökér.

Nem, te nem játszod el, hogy görény vagy amúgy, te tényleg az vagy!

Ha változtatni akarsz akkor először magadat rakd rendbe, még van mit fejlődnöd, hogy tényleg felnőtt légy, legyen kiforrott személyiséged!

Tessék szakítani minél előbb és egyedülállóként önfejlesztést tartani ha nem akarsz ráfizetni (még jobban a jövőben)!

aug. 26. 15:40
 9/22 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg nagyon durva amit csinálsz más embertársaiddal folyamatosan. Még a levegőt is kialázod belőlük, hogy ők hagyjanak el téged olyan mértékben gyáva féreg vagy.

Kiakasztó mire képes vagy. Nagyon rossz emberszabású lény vagy! Szerintem sem játszod el, hogy te rossz vagy te igazán az vagy.

Nincs lelkiismeret furdalásod esténként legalább, hogy tudsz napról napra a tükörbe nézni?

Te mit szólnál ha veled egymás után megcsinálnák a nők? Jól esne? Ugye, hogy nem?

Szemétláda vagy, szégyen lányok. :(

aug. 26. 15:58
 10/22 anonim ***** válasza:
49%
szegény
aug. 26. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!