Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők között van akiknek érthete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők között van akiknek érthetetlen mi vonzó van az öregedő férfiakban?

Figyelt kérdés
Tudjátok az: őszülő halánték, meg sármos ráncosodó arc stb.

aug. 26. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
21%

"Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést."

Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést

aug. 26. 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok gerontofil, nekem ez inkább taszító.
aug. 26. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem. Nekem ugyanúgy a feszes bőr, sportos test, szép arc a vonzó, mint a legtöbb férfinak is a nőkben. A löttyedt, szottyadt bőr, ráncok, túlsúly meg társai kicsit sem vonz.

Igaz néha nagyritkán látok olyan pasit, aki 40 felett is baromi vonzó, atletikus, sportos, sármos, de ilyenekből kevés van.

aug. 26. 08:35
 4/10 A kérdező kommentje:

# 2

úgy sem ha te mondjuk 40 éves nő vagy?

Mert akkor neked a potenciális partnerek a 40+ vagy igazából 50-es férfiak.

aug. 26. 08:35
 5/10 A kérdező kommentje:

# 3

de ritkán amelyik olyan, az meg a kora miatt tiltólistás, hiába néz ki jól.

aug. 26. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 nálam nem tiltólistás pusztán a kora miatt, ha bejön, akkor tőlem lehet 25 vagy 52 is.
aug. 26. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem értem, 80 évesen is a fiatalok fognak vonzani.
aug. 26. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs semmi vonzó az általad leírtakban. Ha egy öregedő férfi vonzó, akkor nem ezek miatt, hanem inkább ezek ellenére.

Nem hajkurászom a fiatalságot, elfogadom, hogy a társammal együtt öregszünk meg.

10 évvel idősebb férfi pedig soha nem kellene párnak.

aug. 26. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél a vonzalom az komplexebb dolog, nem csak a külső alapján alakul ki. Persze az is számít, hogy kellemes legyen a megjelenése, de azért az intelligencia, hangszín stb sokat tud dobni valakin. Én 27 éves nőként is van pár 40 feletti pasi, aki nagyon tetszik. Nyilván ezek az emberek 10 évvel fiatalabb korukban is vonzóak lettek volna nekem a személyiségük miatt, a kor meg a vele járó dolgoktól függetlenül.
aug. 26. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is vonzóak, 60 évesig simán, ha sportos alkat, nem kövér és van valami sármja. Nézd meg Mészöly Miklós 50 év körüli képeit. Ilyenre gondolok.Látom, amit küldtem, nem lehet kinyitni. Megpróbálom másképp.

[link]

aug. 27. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!