Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám mit érez? Érdemes egyáltalán ezzel foglalkozni?
Figyelt kérdés
Pár hete ismertem meg egy srácot és tök jóba lettünk,de néha nem értem és ez zavar. Sokat dumálunk meg piskáljuk egymást, mondjuk leginkább ő pl az arcom. Egy ideig volt h állandóan ölelgetett, aztán van hogy mintha meg kerülne. Pl ha többen együtt elmegyünk valahova akkor szinte mindig más mellé ül. Mindkettőnknek van párja és nem is akarok mást, csak annyira nem értem hogy ilyen furán viselkedik. Beszéljek vele, ha igen mit mondjak? Vagy csak szórakozak jól ha vele vagyok és ne gondolkodjak ilyeneken?2020. okt. 10. 18:49
1/5 anonim válasza:
Az még nem jutott eszedbe, hogy beszélgetsz vele, miközben piskálja az arcod?
2/5 anonim válasza:
Ha csak barátságról van szó és mindkettőtöknek van párja, akkor szerintem ne gondold túl.
3/5 anonim válasza:
Talán szakíthatnál a pároddal előtte, hogy ne alázd meg azzal hogy más fiúkat piskálgatsz.
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj!
Ha nem érted, az jót jelent: ő is emberből van, és mint a legtöbb ember, kiszámíthatatlan valamilyen szempontból.
Nem akarok okoskodónak tűnni de szívügyem a szív-ügyekről beszélgetni ;)
5/5 anonim válasza:
Ha az ő érzései érdekelnek irányodba, akkor a Te érzéseid nagyon gyengék a párod irányába. Jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!