Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb? Felvállalni azonnal az alkoholizmust ismerkedéskor, vagy eltitkolni (legalábbis egy ideig)?
1. Felépülő vagyok, tehát ABSZTINENS, egyáltalán nem iszom lassan 1,5 éve. Ez még nem sok, de nem is pár hét, az elhatározás komoly.
2. Az őszinteség és igazság szerintem hosszútávon mindig nyerőbb mint a sunnyogás és elhallgatás.
3. Ha az elején nem mondom el, előbb utóbb úgyis kiderül hogy te sose iszol, miért nem, kíváncsi lesz a partner, mert kb. néha mindenki iszik alkoholt.
4. Az egész betegséggel való szembenézés arról szól hogy elfogadod ami vagy, felvállalod ami vagy, ezért húzok arra hogy azonnal közölném ezt a nőkkel.
5. Kontra érv mellette hogy nagyon ijesztő egy ilyet hallani valaki szájából, csakhogy ezen nincs mit szépíteni.
Egyszerűen ezt nem tudom virágnyelven elmondani, nincs is értelme. Vagy hazudsz, vagy elmondod. Én nem iszogattam, meg berúgtam néha. Én alkoholista vagyok.
A kérdés már csak az hogy a nő akivel ismerkedem ezt mikor tudja meg. Én úgy tartom korrektnek hogy ELSŐ! randin közlöm vele.
Tudom hogy óriási kockázat de ilyen téren a szívemre hallgatok mindig, nem arra hogy észszerűbb lenne nem beszélni róla x ideig.
Mit gondoltok?
Egyébként egy 15 éves ámokfutás végére teszek pontot éppen remélem örökre...
F/33
12
Mert ez házasságig nem derült ki? :O
14
Kínos...
Bár a rokonok tetteiért nem lehet felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!