Sör, vagy bor jobb ha magas a vérnyomásom?
Esténként megiszok 1,5-2 dl jó féle házipálinkát! utána leküldöm 2-3-4 söröcskével. jobb alternatíva, ha inkább borral (fröccsben) kísérnem le?
száraz borral. vörös, vagy fehér legyen? abból is elszokott menni 0,5-0,7 liter szódával.(magas vérnyomásom is van). piálás abbahagyása nem opció!
Egyik se.
Olyan 3 dcl Spic80-at ajánlom minden lefekvéskor. Vagy absinthe 90-et. Kísérőnek pedig mehet a bor. Mindegy milyen de minimum.
1l
A lényeg. Ha ezt betartodnem.lesz gondod a vérnyomásodra. Meg előbb utóbb az orvosnak se rád.
Good luck!
Inkább le kellene szokni a piálásról. Ha már csak azzal tudod jól érezni magad, hogy iszol akkor az már régen baj.
Ugyan ez a helyzet a cigivel. És nekem ne mondja senki hogy ez meg az miatt jó ha iszik vagy cigizik valaki, mert nem igaz. Könnyebb ezekre hivatkozni mint azt elsimerni, hogy gyenge az akaratereje az embernek hogy leszokjon.
Én életemben nem szivtam el egy szál cigit se és alkoholt is csak alkalom adtán iszok, keveset és még is jól érzem magam.
Nem hagyom hogy bármilyen vegyület függövé tegyen.
Arról nem is beszélve hogy a pénztárcámnak is jót teszek ezzel.
Szóval tedd le az italt, és nem lesz gond a vérnyomásoddal se.
Volt alkoholista a családban nem is egy, szóval láttam hogy mit okoz az emberrel és a körülötte lévökkel. Neharahudj, de a sajnálattal meg a kedvességgel nem lehet hatni az emberre. Próbáltuk elhiheted. Az az egy ember aki leszokott róla végül csak azért tette mert a dokija megmondta neki kerek perec, hogy ha igy folytatja a földalatt végzi majd. Ez az igazság. Aztán benne volt annyi élniakarás hogy letette az alkoholt.
Az más kérdés hogy ha az alkoholt depresszió is kiséri. Azzal is kell kezdeni valamit, de ahhoz szakemberre van szükség. De ahhoz meg az embernek fel kell ismernie hogy baj van. Ha ezt nem tudja, nem akarja akkor nem lehet mit kezdeni. Támogatni lehet, de egy ponton az ember belefárad, hogy csak jót akar mégis ellökik. Szóval lehet jogy bunkó vagyok, de akkor is azt mondom hogy akarat kérdése az egész. Mint kb minden az életben.
Ha nem tesz az ember azért hogy valamit elérjen akkor várhatja, magátol nem fog semmi se megoldódni. Igen az élet dzar tud lenni, de ha nem teszünk ellene semmit akkor az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!