Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ez a titka a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a titka a jó párkapcsolatnak, női oldalról?

Figyelt kérdés

"Az okos nők így választanak és ezeket teszik.

- Nem a TOP nagy kant keresik, jó a Béla a könyvelésről, vagy Tomi, a zsaru a szomszédból.

- Tudják az alapokat, azaz: "Teli has, üres puttony." Ez kell a pasiknak.

- Soha nem kérdeznek olyat, amire nem akarják tudni a választ.

- Nem vesznek észre mindent. Tudod, "Boldog tudatlanság.".

- Ja, és azt is tudják, hogy "Ha éhes lesz, majd hazajön.".

- És ne piszkáld a lóvé miatt! "

Ezt mondjuk én annyival egészíteném ki, hogy Ne szülj! és Ne emlegesd az exeid!.

Ugye ez a boldog kapcsolat/házasság sikerreceptje?

aug. 24. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Öreganyám is csak röhögne ezen.
aug. 25. 02:25
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Ugye ez most csak valami vicc?

1. Jó lenne már nem két bitesként gondolkodni és elengedni azt a tévképzetet hogy csúnya pasi=kedves, helyes pasi=szrhazi. Tortenetesen lehet hogy a top pasi a legjobb ember is, egyáltalán semmi nem zárja ki.

2. Az összes többi pont kb a nő szolgalelkű megalázkodásáról szól. Nem kell olyan pasit választani aki akkora nyomorék hogy nem tud főzni. Szexelni nyilván kell egy egészséges kapcsolatban, de ez nem lehet kényszer, mert akkor már megette a fene.

A konfliktus mentes jó házasság titka pedig nem a homokba dugom a fejem módszer, hanem a kölcsönös tisztelet és hűség.

aug. 25. 06:31
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem, a legokosabb nőknek sugar daddyjük van. Utaztatva vannak, pénzelve vannak, és nem kell bajlódniuk egy párkapcsolattal járó nyűgökkel. Amelyik nő kapcsolatban/férjnél van, az túl okos nem lehet.
aug. 25. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Női oldalról ezek szerint az a boldogság, ha egy csúnya, csóró pasi mellett eltűröm a megcsalást, a lenézést, meg úgy kb mindent, hogy a fallosz szent hordozója zabálni meg tiszta alsóért hozzám járjon haza.

😂😂😂😂

Szerintem meg sokkal jobban élek úgy, hogy mindig van 2-3 szerető, és mindegyiknek van valami haszna. Például az egyik igen jó az ágyban, a másik meg lemegy csicskába a punciért, ezért ingyen csinálja a konyhabútort. A harmadik még csak talonban van, de egy pár kellemes randin már túlvagyunk. Vagyis étterem, strand, koncert, mozi.

Egy szabály van: szex után már otthon zuhanyzik. Ide senki nem fog betelepedni, hogy a kanapén várja a vasárnapi ebédet.

aug. 25. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
84%

Menjünk először végig a felsoroltakon...

- Nem a TOP nagy kant keresik, jó a Béla a könyvelésről, vagy Tomi, a zsaru a szomszédból - azt keresem, ami nekem a TOP, ami nem feltétlenül a médiaideál, a közízlés szerinti top, és nem is a gigachad, amit az incelek szoktak mondani... jelenlegi párom szoftverfejlesztő, előző adminisztrátor volt, utóbbi jóval kevesebbet is keresett nálam, nem ezen múlt soha. Viszont ismerni kell magunkat, az igényeinket, hogy mi az, amiből nem érdemes leadni, és mi kell a saját boldogságunkhoz.

- Tudják az alapokat, azaz: "Teli has, üres puttony." Ez kell a pasiknak. - ez nettó hülyeség... nem tudok nagyon főzni, eddig nem volt ezzel gondom. Szexben jó, ha ugyanolyanok az igényei a két félnek.

- Soha nem kérdeznek olyat, amire nem akarják tudni a választ - ezzel 100%-ban egyetértek. Vagyis jobban mondva, fölösleges olyasmit megkérdezni, amire van olyan válasz, ami őszinte, és mégsem tetszene / zavarna.

- Nem vesznek észre mindent. Tudod, "Boldog tudatlanság.". - nem, nem minden férfi csótány, hogy félrejárogasson meg kummantson. Az ilyen "férfi" nekem nem kell.

- Ja, és azt is tudják, hogy "Ha éhes lesz, majd hazajön.". - lásd fent.

- És ne piszkáld a lóvé miatt! " - kérdés, milyen ügyben. Nem vagyok pénzéhes, nem tartatom ki magam, nem vagyok nagyigényű, de vannak olyan esetek, amikor igenis szólni kell... pl. ha vmire alig van pénz, mégis szerencsejátékozik vagy f...gokra költ.

- Ne szülj! - én nem akarom gyereket, szóval számomra OK, de más meg pont gyerekkel boldog

- Ne emlegesd az exeid!. - sztem azzal nincs gond, ha egy sztorihoz releváns, és nem féltékennyé tételből említi meg vki, vagy ha nem mindennaposan kerül elő az adott ember random a beszélgetésekben

Amit én hozzátennék:

- kommunikálni kell az érzésekről

- semmi kummantás, csak őszinteség (ami nem egyenlő a kéretlen észosztással és a suttyósággal)

- akarjunk a másiknak tetszeni

- hasonló életcélok és értékrend

aug. 25. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
A felsorolt tulajdonságú férfi kb hasonló kvalitàsú mint a 14 es hozzászóló nő.
szept. 1. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!