Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ez a titka a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a titka a jó párkapcsolatnak, női oldalról?

Figyelt kérdés

"Az okos nők így választanak és ezeket teszik.

- Nem a TOP nagy kant keresik, jó a Béla a könyvelésről, vagy Tomi, a zsaru a szomszédból.

- Tudják az alapokat, azaz: "Teli has, üres puttony." Ez kell a pasiknak.

- Soha nem kérdeznek olyat, amire nem akarják tudni a választ.

- Nem vesznek észre mindent. Tudod, "Boldog tudatlanság.".

- Ja, és azt is tudják, hogy "Ha éhes lesz, majd hazajön.".

- És ne piszkáld a lóvé miatt! "

Ezt mondjuk én annyival egészíteném ki, hogy Ne szülj! és Ne emlegesd az exeid!.

Ugye ez a boldog kapcsolat/házasság sikerreceptje?

aug. 24. 23:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nő vagyok de nincs férjem. Szerintem nem ez lenne a titka, egy elcseszettnek simán, egy számomra ideálisnak nem, szinte mindegyik bekezdésbe bele tudok kötni, hogy miért nem
aug. 24. 23:43
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Nincs titka. Ismerd ki a másik gyengeségeit, hogy azt kiegészítsd. Szeresd és tiszteld.
aug. 24. 23:43
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem igazán világos, hogy a kérdésben mit jelent a "női oldalról" Főleg, hogy nekem ez a lista inkább azokat sorolja fel, hogy egy (meglehetősen buta ösztönlény) pasi mit várna el egy kapcsolatban.
aug. 24. 23:44
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, az én párom nem ilyen proli állat, mint amit leírtál, ennél nekem is kicsit több elvárásom van és neki is a saját irányunkba meg egymás felé is. Mégis jól működik a dolog 10 éve.
aug. 24. 23:46
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Annyira utálom az ilyen nőket degradáló, hímsoviniszta baromságokat. Még mindig egy néma és vak ingyencseléd&szexrabszolga az elvárásod, ugye?
aug. 24. 23:47
 6/16 A kérdező kommentje:
5. Van valami vicc, hogy siketnéma, milliomos örököslány, egyenesen az árvaházból.
aug. 24. 23:50
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Lepontozták nullára szoval nem.

Ahol a nő a csicska az soha nem lesz hosszutávu se komoly se.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

aug. 24. 23:51
 8/16 A kérdező kommentje:
7. Mondjuk szombat éjfélkor aki Gyakorizik, az milyen ember? Jó, van aki hozzám hasonlóan ügyel, de nem mindenki.
aug. 24. 23:54
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem ez a titka. Inkább lennék egyedül örökre, mint ilyen kapcsolatban, mint amit leírtál.
aug. 25. 00:26
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Ezt az idióta óvodát mikor zárják?
aug. 25. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!