Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolhatta?

Figyelt kérdés
23 éves fiu vagyok. Van egy kb.40 éves kolléganőm akivel elég jóba vagyunk, el szoktunk hülyéskedni. Egyik allkalommal viccből azt mondtam neki hogy asszony, erre ő azt mondta rá hogy az anám lehetne igy max anya vagy anyuci. Elkezdtem ezzel viccelödni hogy majd mondom a többi kollégának hogy ök is igy hívják.Erre ő azt mondta hogy rájuk ez nem vonatozik. Van egy kb olyan idős kollégánk is mint én. 30 éves körül van. ő rá is azt mondta hogy nem hívhatná ugy max én. Komolyan gondolhatta? Nemsokára ismét vele fogok dolgozni, mit reagáljak, vagy hogyan beszéljek vele ezután? Arra is gondoltam hogy rákérdezek, megtegyek? Ha igen,hogyan?
aug. 24. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezz rá semmire, beszélj vele ugyanúgy, mint eddig. Hívd anyának vagy ancinak, ha úgy akarod hívni. Legalább látja, hogy értetted, amit mondott neked. Aztán figyeld a reakcióját. Ha nem tetszik neki, akkor inkább hagyd, ha meg hagyja, akkor semmi gond. Egyébként akarsz tőle valamit?
aug. 24. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen mindegy, minek nevezi a nőt a Kérdező!

Ugyanis számomra a fenti reakcióból ítélve napnàl világosabb, hogy semmit sem akar tőle a kolléganő.Ezért is hangsúlyozta ki:a fia lehetne.

aug. 24. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A 23 évesnek lehetne anyja a 40 éves. A 30 évesnek nem annyira.
aug. 24. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
35%
Bakker csak ez akad a munkahelyen? Ugy ver át ahogy nem szégyelli. Meloban nem látod hogy horkol is meg ezek..
aug. 25. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!