Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez hogy történhetett meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy történhetett meg velem? Tapasztaltatok már hasonlót?

Figyelt kérdés
Mindig a magas,rövid szakállas vagy borostás, barna hajú és szemű, kreol bőrű pasik voltak a zsánereim,ezt mondtam, ha bárki az ideálomat kérdezte. Az exeim is ilyenek voltak külsőre, másokat észre sem vettem. Pár hete találkoztam egy pasival munkaügyben (beszállítója a cégnek, nem kolléga). Kifejezetten alacsony, kb.175 cm magas, csupasz arcú, kékszemű pasi, de a mosolya egyszeerűen elvarázsolt. Ráadásul nálam 5,5 évvel fiatalabb. Beszélgettünk egy keveset, azóta is alig várom, hogy hozzon árut jövő héten is. Elvileg szingli, nem értem magamat, teljesen összezavarodtam, nem is vagyok valami nagy kezdeményezős típus, de nála mindenképp akarom jelezni, hogy benne lennék egy taliban. Mit tanácsoltok?
aug. 24. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Van̈nak akik ugy szednek fel bárkit ahogy akarnak. Nem vwletlen "szingli", nyilvan repked nőrőp nőre.

Életedben eloszor latsz ilyet aki megkap bárkit🤣

aug. 24. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Egy dugasra leszel jo nala, aztan kuka vagy
aug. 24. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is a magas, barna hajú és szemű, szakállas pasik tetszenek.

Sosem történt még olyan, hogy egy általad leírt férfi bármit megmozgasson bennem.

Nem lehet, hogy csak azért kattantál rá, mert flörtölt kicsit veled és azt gondolod érdekled?

aug. 24. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Húha na hogyan történhettet ilyen te jó isten! Tetszett egy olyan jóképű pasi aki nem az ideálod? Nem hiszem el, ez már tiszta X akták műfaj.
aug. 24. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudod, van az úgy, hogy valaki nem pont a zsànered, valamivel mégis megfog.Példàul figyelmet kapsz tőle és ez elbűvöl, ugyanis éppen arra vàgysz.Magic!
aug. 24. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van ideálom, de mindig találok aki megfog.
aug. 25. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs ideálom sosem volt.
aug. 25. 05:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, a kémiát/vonzalmat nem érdekli az ideálod. Ilyenkor a tudatalattid jelez, és ömleszti neked a hormonokat, vegyületeket, amik végeredményben arra ösztönöznek, hogy szaporodj.

Ennyi az egész. Ha racionálisan gondolva is jónak gondolod, az ismerkedést vele, akkor hajrá. De ha valami nem stimmel, akkor lehet érdemesebb elhessegetni a dolgot, bármennyire is vonzónak tűnik, csak az agyad szórakozik veled.

De persze egy randi nem árt, ha csak eddig pár pillantást vettetek egymásra, akkor érdemes jobban megismerkedni kicsit, hátha hamar kitisztul a kép egyik vagy másik irányba.

aug. 25. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!