Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélnétek egy 18 éves fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélnétek egy 18 éves fiú, 34 éves nő viszonyát?

Figyelt kérdés

A kérdés viccnek tűnik, de nem az.

Én tudtam egy esetről.

A srác be is mutatta a szüleinek a nőt, aztán össze is költöztek. Sőt, leadta neki a fizetése felét (gyárban dolgozott a srác).

Próbáljátok megjósolni mi lett a kapcsolat vége.

aug. 22. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Na hát az a nő biztos nem aranyáso.

Nem itélem el,körulottem sok ilyen pár van megnagyobb korkülönbséggel.

aug. 22. 17:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb ilyen dolog elég különböző. Szóval az adott egyedi eseten múlik. Tud szép szerelem is lenni, még ha aztán tovább is lépnek. Tud szexuális is lenni. Meg még egy csomó más nem szép is. De nagyon más mind.
aug. 22. 17:39
 13/19 anonim válasza:
18%
Még ha fordítva lenne a dolog ismerek olyan párt ahol a lány 16 a férfi 32 akkor még arra azt mondanám oké bár kicsit rezeg itt is a léc. Viszont ez esetben nem is mondanám elitélendőnek, ha a srác bukik az idősebb nőkre. De mivel te vagy a jóval idősebb és te vagy a nő nem fordítva ezért ne próbálkozzál be nála vagy legfeljebb 1-2 kérdés erejéig menj el. Màr az esetben mondom ezt neked ha te lennél a nő, ha meg valóban egy harmadik fél lennél akkor meg ne a te dolgod legyen, hogy ítélkezel vagy sem.
aug. 22. 17:54
 14/19 anonim válasza:
2 gyökér egymásra talált, mi ezzel a probléma? 🤷
aug. 22. 18:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindketten dolgoznak,a szülők tudták róla, összeköltöztek.. pár évig működőképesnek gondolom a kapcsolatot. Hosszútávon nem.
aug. 22. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen,határozottan.
aug. 23. 00:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Hali. Akkor leírom a történet végét.

A srác egyszer arra ment haza, hogy a csaj egy másik pasival van együtt. Szóval, szakítottak.

Mikor beszéltem a sráccal, feltűnően éretten beszélt az esetről. Nem mondott rá egy rossz szót sem, sőt, inkább elemezte, hogy szerinte a nő szeretethiányos volt.

Lehet. Ez félig-meddig megmagyarázza, miért áll össze akárkivel, habár rendkívül önzőnek is tűnt.

aug. 23. 14:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Mármint a nő tűnt önzőnek.
aug. 23. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem.
aug. 24. 06:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!