Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek egy 18 éves fiú, 34 éves nő viszonyát?
A kérdés viccnek tűnik, de nem az.
Én tudtam egy esetről.
A srác be is mutatta a szüleinek a nőt, aztán össze is költöztek. Sőt, leadta neki a fizetése felét (gyárban dolgozott a srác).
Próbáljátok megjósolni mi lett a kapcsolat vége.
Mármint a kérdés 2 szálon fut:
- általánosságban mit gondoltok a témáról
- az általam felvázolt példáról mi a véleményetek
Én is a nőt ítélem el, egy ilyen körű nőnek már tudnia kellene, hogy ez a srácnak igazából csak mellkasveregetés, mint a gorilláknál, tud menőzni vele a család, haverok, rokonok előtt, hogy ilyen fiatalon ilyen idős nője van.
Én is voltam ilyen helyzetben, és én is kb ugyanezt csináltam. F
Sem jogilag, sem testileg nem gyerek.
Aki meg ennyi idősen szellemileg hülye, az 30 évesen sem lesz érettebb.
Ugyanazt gondolom róla, mint egy 34 éves férfi és egy 18 éves lány viszonyáról: annyira más életszakaszban vannak, annyira más élettapasztalattal rendelkeznek, hogy nem tudnak egyenrangú társak lenni a kapcsolatban
Jogilag viszont mint a ketten felnőttek, így nem goldolom, hogy közöm van a döntésükhöz, vagy hogy jogom lenne ítélkezni felettük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!