Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők (18-25 év) szempontjából a férfiak hány éves kortól lépnek át a "vén pedofil" állapotba?
Figyelt kérdés
aug. 22. 07:06
2/13 A kérdező kommentje:
# 1
ezt a külsejük okozza?
aug. 22. 07:12
4/13 anonim válasza:
Pedofil nekem az volt, aki gyerekre izgul. Hozzám képest vénnek és kellemetlenül sündörgőnek 35 felett gondoltam őket, leginkább amiatt, mert ennyi idősen nem iskolapadból épp kiesett lányok után kellene kajtatni, és inkább hozzáállásilag és szellemileg van baj azzal, aki ezt csinálja - a többség szerelmet hazudik egy szűk suna dugásáért cserébe, ill. semmiért nem akar felelősséget vállalni. Külsőre is túl idősnek tartottam, de messze nem az volt a fő gond.
5/13 A kérdező kommentje:
# 3
ez meglepett. Nem a külsejük miatt?
Akkor miért?
aug. 22. 07:35
6/13 A kérdező kommentje:
# 4
mit jelent ez a "nem akar felelősséget vállalni" dolog?
aug. 22. 07:37
7/13 anonim válasza:
6: ezek a pasasok általában kötöttségektől mentes, összejárunk-szórakozunk-dugunk kapcsolatokat kerestek, nem komoly szándékkal közeledtek akkor sem, és most sem, a fiatal nők felé (a kevés kivétel meg szellemileg volt egy 21 éves kissrác szintjén 40esen, az sem jó), illetve néhány azért, mert egy naiv nyeretlen kis libát könnyebb irányítani, mint egyenrangú kapcsolatot tartani egy érett nővel.
9/13 anonim válasza:
Van akinek 30 évesen már kivénhedt feje van….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!