Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment a kedvem a kapcsolattól, menthető e még?
Megismertem egy pasit, aki nagyon sok érzést mutat, hogy szeret stb, de ha megkérem valamire - gondoltam szaván fogom- akkor hú hát nem szívesen mozdul, vagy segít ki egy kisebb összeggel.
De nagyon szeret állítólag feleségének tekint, többször le is feküdtünk, odáig van értem csak ne kelljen adjon semmit.
De akkor ne mondja, hogy szeret.
Ne hazudozzon.
Vastag aranylanca van, vállalkozása, nagy autója, de 5000 forint probléma, de a feleségének tekint.
Nem kell adjon, de ne is hazudjon szépeket, hogy rám mindig számíthatsz stb.
Lehet smucig.
Az ilyeneknél akkor van a pénzeső mikor le akarsz már lépni kidobod na akkor százres ajándekok.
Ezek csak addig meg annak nem adnak aki ott van mellettük. Csak azoknak aki nincs. Vásárlásra használják csak a lét ha meg kell venni a nőt. Amugy nem.
Bakker aki csak a f.ekát rakja egy kapcsolatba es semmiben nem lehet ra számitani semmiféle biztonságot empátiátvtörődest se nyujt, csak szobanövény ugy hogy javi x millio a bevétele az kicsit gyanus is hogy uritőluknak nézi a párját!
Nekem is volt hasonlo exem elnézte azt is ha en majkremet eszek mig ő kaviárt. Néha azért elgondolkodtato hogy a másiknak mi egy párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!