Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti szűzként utaznál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti szűzként utaznál, hogy megtörténjen?

Figyelt kérdés

Régebben lett vna alkalom csak úgy olyanokkal akik nem jöttek be, plusz sosem kerestem direkt párkapcsolatot.

Adott egy pasi aki bejön külsőre és még a jelleme, stílusa is, bár kapcsolatot nem akar. Egyrészt jó lenne vele elveszteni azt hiszem, másrészt nem tudom mennyire maradnék önmagam ha azért utaznék több száz km-t hogy felmenjek egy férfi lakására elveszteni. Nem az itteni vélemények alapján fogok dönteni pusztán kiváncsiság, érdekel h ti mennétek e illetve mit gondoltok menjek e? Elítélendő e ez a szitu...?!

aug. 21. 19:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nekem nem fos az életem, pontosan sinen van és sikeres, csupán a szex maradt ki, és végre van egy szuper pasi akivel kipróbálnám, pusztán kiváncsi voltam a véleményekre.

Köszönöm a normálisabb válaszokat.

aug. 21. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Pont hogy egy jó párkapcsolattól sikeres és boldog az élet...
aug. 22. 03:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Lehet, de sajnos abban még nem volt részem, és ez a pasi is elhatárolódik tőle, ha belegondolok h olyannal legyen együtt aki meg nem vonz nem érdekel kiráz a hideg...akinek megadatik a boldog párkapcsolat nagyon szerencsés de attól még akinek nem nem kell leszólni épp elég baj ha valaki nem tudja megtapasztalni, ja és legalább még mindig nem tudom milyen az így legalább nem tudom mi hiányzik..vagyis addig talán nem hiányzik.
aug. 22. 06:42
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem leszólás! Az élet attól lesz sikeres ha boldog, szerető családban nő fel a gyermeked. Az meg nem pottyan csak úgy az öledbe.

Te nem nem tudod megtapasztalni, hanem nem is akartad. Ehhez tenni is kell! 13 évesen csókolózni, majd próbálgatni a járást, venni a fáradtságot megismerni a másik nemet, 18+-2 évesen elveszíteni egy komoly kapcsolatban. Több többéves kapcsolat, köztük kalandok, együtt élések... De te csináld csak fordítva. Kétlem hogy ezt bármelyik normális pasi értékelni fogja. De majd az ilyenek mellett elvesztegeted az éveidet.... közben meg én vagyok a szar, rossz, gonosz, ki tudja mit gondolsz. Majd rájössz...

aug. 22. 08:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek a maga dolga, nem igaz h nem próbáltam nő létemre…

Igenis próbáltam :) nem jött össze de amúgy meg nem mindegy ki honnan indul milyen családból és látod benned is van előítélet de lehet te nem így látod… a boldogság meg nem mástól függ lehet boldog valaki egyedül is család nélkül mert sajnos valaki úgy nő fel és akkor legyen egy életen át boldogtalan mert nem egy kerek egész “boldog” családba születik? Nem nem lesz, attól még lehet boldog, mindenkinek más a boldogság nem feltétlen a pár és a gyerekek de persze abban egyet értek h biztosan jó dolog és akinek megadatik egy boldog család egy szerető társ nagyon szerencsés.

Ja és egy szóval nem mondtam h te rossz vagy, épp h szerencsés.

aug. 22. 10:00
 16/17 anonim ***** válasza:

#14:

Én ovis koromban már "csókolóztam", de 23 évesen veszítettem el, egy db szexkapcsolatom, egyéjszakásom nem volt és nem is lesz. Ne hogy már még kötelező legyen mindenkinek 13 évesen smárolni, 17-18 évesen szexelni és még kalandokban is részt venni mert kutya kötelessége "kiélni magát". Honnan szedsz ekkora baromságokat össze?

#Kérdező:

Ne menj utána, jöjjön ő ha akar. Vagy ha annyira túl akarsz rajta esni akkor jó haverral tedd meg ne idegen férfival különösen nem nála otthon!

aug. 22. 10:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Ott helyben is valaki megdug csak azert mert azt hiszi szukebb vagy.. szerintem mar reg le szakadt a szuzhartyad.. ehhez kozosulni sem kell.. sportolo lanyoknak mar nincs is fiatalon..
aug. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!