Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudja képzelni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudja képzelni, vagy megtörtént veletek, hogy egy szakítás után azt éreztétek, ennyire passzoló partneretek már sose lesz, ezt az érzelmi, vagy szellemi közösséget sose fogja megugrani egy kapcsolat se? És így is lett.

Figyelt kérdés
Két kieg: egyrészt ezt valószínűleg most az életük delén járó emberektől kérdezem most, vagy pedig olyanoktól, akik valamifajta megállapítást, mérleget már jó sok idővel az említett szakítás után vonnak, nem öt nappal korábbi véget érésre gondolok. Évek évtizedek. Másrészt ha van olyan, aki ezt élte meg, csak szexualitással, az a tapasztalat is jöhet, csak nekem ez nem annyira fontos, nem tudom elképzelni, hogy életem végén a top kapcsolatom a testiség miatt legyen top még mindig. Ettől másnak lehet más megélése.
2024. aug. 3. 10:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen két kapcsolatom után is, az egyik 12 évig tartott, a másik 5 évig. Aztán jött egy harmadik ember, akivel szintén azt érzem, hogy az előző kettő meg sem közelítette és nála jobbat nem találnék. Nem is akarok, hiszen már 8 éve együtt vagyunk, de ki tudja, mit hoz a jövő. A lényeg az, hogy amikor az előző szakítások megtörténtek, sokáig éreztem, hogy sosem leszek annyira bensőséges kapcsolatban mással. Aztán kiderült, hogy dehogynem, sőt!
2024. aug. 3. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem, soha nem éreztem még ilyet.

Aki ilyennek érzi a kapcsolatát, közben meg a másik egy totális fosnak érzi(azért szakítanak vele ugye), ott az egyén fejében súlyos problémák vannak.Egy elképzelt állapot, amiben lebeg.

Ilyen kapcsolat csak kölcsönösségen alapul.Innen ha úgy megromlik a kapcsolat, hogy szakításra kerül sor, azt érezni fogja az is, akivel szakítottak.Tehát ha épeszű, addigra már neki is ki kell billenni ebből az állapotból.

2024. aug. 3. 10:45
 3/17 A kérdező kommentje:
1, köszi a választ, ezek szerint azért te se 20 éves vagy, több annál. Na, én már majdnem ötven. Félek, hogy a nagyja az érzelmi életemnek már lezajlott. :(
2024. aug. 3. 10:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkivel előfordul.

Azt hisszük még egy ilyen soha nem lesz....

2024. aug. 3. 10:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A szakítások többsége ilyen szerintem. Azt gondolod, hogy különleges volt a kapcsolatotok, titeket egymásnak szánt az Isten stb. Hülyeség... Qrvára nem volt különleges, napi szinten emberek milliói szakítanak egymással, majd találnak mást, de persze mindegyikük azt hiszi magáról, hogy ők milyen különlegesek. Tudom, hogy ilyenkor nehéz logikusan gondolkozni a hormonok miatt, de meg kell érteni ezt a dolgot, különben elképesztő mértékben tudják hátráltatni az embert ezek a gondolatok.
2024. aug. 3. 10:46
 6/17 A kérdező kommentje:
2, egyetértek, hogy a fejemben súlyos problémák. Inkább a lelkemben.
2024. aug. 3. 10:47
 7/17 A kérdező kommentje:
5, de velem ez már nagyon rég történt, azóta nem is akarok mással lenni, mindenki alulválasztásnak tűnik.
2024. aug. 3. 10:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nem, már bőven elmúltam 20 éves, 43 éves vagyok jelenleg. Voltak rövidebb kapcsolataim is, de azokat nem veszem figyelembe, mert nem voltak rám nagy hatással.

Ha most, így 43 évesen valamiért véget érne a kapcsolatom és egyedül maradnék, nem hiszem, hogy akarnék újra kapcsolatot. Nem azért, mert nem vágynék rá, hanem mert úgy gondolom, egy bizonyos kor felett már baromi nehéz. Ebben a korban, aki egyedül marad, már nem igazán vágyik arra, hogy közös életet építsen fel valakivel, maximum összejárnak hétvégente, az pedig nekem nem opció.

2024. aug. 3. 10:50
 9/17 A kérdező kommentje:
8,köszi. Én vágyom nagy, szerelmes kapcsolatra, nagy érzelmekre, közös életre, összeköltözésre, (szinte) mindent együtt csinálásra, de hát...ugye, amit írtam. Senki nem vonzó.
2024. aug. 3. 10:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Aki betegnek tartja, ahogy érzek, szívesen veszek javaslatokat, mit lehet tenni, hogy ne így érezzek.
2024. aug. 3. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!