Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudja képzelni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudja képzelni, vagy megtörtént veletek, hogy egy szakítás után azt éreztétek, ennyire passzoló partneretek már sose lesz, ezt az érzelmi, vagy szellemi közösséget sose fogja megugrani egy kapcsolat se? És így is lett.

Figyelt kérdés
Két kieg: egyrészt ezt valószínűleg most az életük delén járó emberektől kérdezem most, vagy pedig olyanoktól, akik valamifajta megállapítást, mérleget már jó sok idővel az említett szakítás után vonnak, nem öt nappal korábbi véget érésre gondolok. Évek évtizedek. Másrészt ha van olyan, aki ezt élte meg, csak szexualitással, az a tapasztalat is jöhet, csak nekem ez nem annyira fontos, nem tudom elképzelni, hogy életem végén a top kapcsolatom a testiség miatt legyen top még mindig. Ettől másnak lehet más megélése.
2024. aug. 3. 10:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8, ja, igen, amit írtál. Közös életet felépíteni valakivel. Nekem már senkivel nem kell szerencsére anyagilag előlről kezdeni senkivel. Közösen élni egy életet valakivel, illetve felépíteni érzelmileg egy egész életet valakivel, az jó lenne. Ehhez egy nagyon hasonló emberre vágyom, mint én magam.
2024. aug. 3. 10:55
 12/17 A kérdező kommentje:
8, te úgy gondolod, az, hogy az előző két kapcsolatod is, és a mostani is szuper, sőt még szuperebb, mint az előzőek, illetve mint ahogy valaha gondoltad volna, szerencse, vagy a saját jó, tudatos választásod eredménye? Én se zárom ki elméletben, hogy nekem is lesz még annál is jobb, csak reálisan nézve mégse tartom elképzelhetőnek. Nem nagyon. Nem tartom túlzónak, amit akarok, mégse látok senkit, aki szóba jöhetne. Se ésszel, se szívvel. Eleve hasonló szellemi színvonalon levő partnert szeretnék. És nem olyan nagy az a szellemi színvonal, amit ne lehetne megugrani. Vagy pl. olyat, akinek természetes, hogy pisilés után megtörli a farkát, kezet mos. Vagy hasonló dolgok érdekeljék, mint engem, hiszen egyrészt a programokat vele szeretném többnyire megélni, másrészt a beszélgetések miatt.
2024. aug. 3. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:

#10 Hát például nézz szembe a valósággal.Ha igaz lenne a kapcsolatról amit írsz, akkor nem lenne vége.Azért lett vége, mert legalább az egyik fél ezt nem így gondolta.Mivel csak kölcsönösen működik egy ilyen kapcsolat, ebből következik, hogy ez nem az, amit te képzelsz.Ez nem kölcsönös.

Te olyasmit siratsz, hiányolsz, ami nem létezik.

A való életben kéne megtalálni újra magad, nem elveszni a fantáziavilágban.Legyen életed, csináld a dolgod, szeresd MAGAD, találd meg a saját értékeid.Tartalmasan töltsd az időd.Hozd ki a maximumot a külsődből, a munkádból, a hobbijaidból, a családi-, baráti kapcsolataidból.Járj társaságba, szervezz programokat, utazz, stb.

Ha ez mind meglesz, akkor nem is lesz energiád és akaratod sem ilyen kitalált fantáziákon rágódni, mert érdekesebb lesz a valóság a képzeletednél.Ha ez mind megvan, egy idő után találni fogsz majd másik társat is.Mivel akinek rendben van az élete, szereti magát és alapból egy boldog, pozitív személyiség, az vonzza az embereket magához.

Ráadásul más életkorban, más élettapasztalatokkal tök máshogy éled meg a szerelmet is.Ezeket az új tapasztalatokat kell megélni, nem a múlton rágódni, amit amúgy is mindig megszépít az idő...

2024. aug. 3. 11:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Én azt tudom, hogy a másik fél nem így gondolta (egyébként azóta is abban bízom, hogy már máshogy gondolja, de erre nem alapozhatok egy jövőt). Erről nem is írtam sehogy. Nem akarta annyira megtartani a kapcsolatunkat, mint én. Talán ő se a múltban, se azóta nem gondol engem az élete top kapcsolatának. Ezzel nem tudok mit kezdeni, nincs ráhatásom, de nem is hoztam szóba.A többi, utazás meg társaság, megvan. Csak épp nem okoz akkora örömet. Az ő társaságára, a mi beszélgetéseinkre vágyom.
2024. aug. 3. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 Nem is "mondtam", hogy te ezt írtad.

Én azt írtam, hogy te egy fantáziában élsz.Olyat hiányolsz, ami nem létezett.Ha ilyen lett volna a kapcsolat, annak kölcsönösnek kell lennie, más esetben csak a képzeleted játszik veled.

Ez a helyzet amit te írsz csak akkor valóság, ha van valakinek egy olyan kapcsolata, ahol kölcsönösen így éreznek a felek, de az egyik meghal.Akkor értem, hogy mi a bajod.

De ez így csak a saját fantáziád, aminek a rabja vagy.

2024. aug. 3. 11:52
 16/17 A kérdező kommentje:
15, így még rosszabb. Akkor semmi nem történt velem az eddigi (érzelmi) életemben, és már több mint fele eltelt.
2024. aug. 3. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Attól még lehet szép egy kapcsolat, hogy elmúlt.Attól még szerethettétek egymást valamikor.

Akkor, amikor együtt voltatok, lehettetek egymásnak nagyszerű társ.Akkor, amikor együtt voltatok, ti illettetek egymáshoz a legjobban.De ez már nem létezik, már elmúlt.Mikor szakított veled a párod, ő már jóval előtte kicsatlakozott a kapcsolatból mentálisan, utána történt meg a fizikai szakítás.Ez minden esetben így van.

Megtörtént a kapcsolat, de ez már elmúlt.El kell engedni.

Majd találsz olyat, aki beleillik az akkori élethelyzetedbe, az akkori személyiségedhez.

2024. aug. 3. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!