Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti szűzként utaznál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti szűzként utaznál, hogy megtörténjen?

Figyelt kérdés

Régebben lett vna alkalom csak úgy olyanokkal akik nem jöttek be, plusz sosem kerestem direkt párkapcsolatot.

Adott egy pasi aki bejön külsőre és még a jelleme, stílusa is, bár kapcsolatot nem akar. Egyrészt jó lenne vele elveszteni azt hiszem, másrészt nem tudom mennyire maradnék önmagam ha azért utaznék több száz km-t hogy felmenjek egy férfi lakására elveszteni. Nem az itteni vélemények alapján fogok dönteni pusztán kiváncsiság, érdekel h ti mennétek e illetve mit gondoltok menjek e? Elítélendő e ez a szitu...?!

aug. 21. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én utaztam, de CSAK azért, mert fiatal voltam és nála tudtunk kettesben lenni, én szüleimnél laktam még. (Ő is, csak neki gyakran elutaztak.) Most 30-asként saját lakással már biztos nem utazgatnék a szomszéd kerületbe se, lehet idejönni, én itthon akarok aludni és felébredni a saját cuccaim között, nem fogok bőrönddel dugni menni, a pasiknak elég egy szappan meg fogkefe reggel, úgyhogy jöhetnek ők nyugodtan.
aug. 21. 19:24
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ez nem egy betegség, amin gyorsan túl kell esni.
aug. 21. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Én utaztam férfiért más országba is. Most a férjem. Nem komoly ügynek indult.
aug. 21. 19:37
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Kizárt az biztos. A férfi nálam nem ott kezdődik hogy nőket rendelget magáhozna netrol vagy akarhonnan. Még ha pr.sti lennék se mennék házhoz mozditsa meg a s.ggét a férfi.
aug. 21. 19:52
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Férfi miatt nem utazunk, ez alap. Ha akar valamit, akkor tegyen érte.
aug. 21. 20:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy....és már el is döntötted, ugye? :)
aug. 21. 20:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben már esélyes egy komolyabb mentális zavar.

Meg ha nincs folytatás ha tetszett a dugás dolog vele , akk csak még szarabbul leszel ha utána eldob mint a sza rt.

Te meg hazajössz a gyászba.

Am semmi elítélendőt nem látok. Te pontosan tudod hogy problémáid vannak. Ezen változtatnál... Csak ez ilyen gyerekes szint amit írsz.

Azt hiszed hogy 1 dugàstól minden más lesz.

Nem lesz.

aug. 21. 20:32
 8/17 anonim ***** válasza:
ÉS mégis mi fog változni azon kívül, hogy elmondhatod magadról, hogy nem vagy szűz? Semmi. Az életed ugyanolyan f*s lesz mint most.
aug. 21. 20:47
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
ugyan már növessz gerincet nénje
aug. 21. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:
8 mondjuk aki sokáig szűz hidd el ott van a fejeben hogy legalább egyszer ki kellene próbálni….
aug. 21. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!