Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak a feleségének vagy hagyjam annyiban?
Sziasztok!
Volt munkatársam régebben többszőr is kért tőlem kölcsön, mindig visszaadta időben. Utána viszony is volt köztünk. Majd tavaly nyáron kiköltözött külföldre, előtte pedig 200.000 Ft-ot adtam neki kölcsön. De többel tartozik, mert utána is utaltam neki több kisebb részletben. Azóta megszakadt a kapcsolat, a pénzt nem akarja visszaadni, mindig csak ígérget. Úgy tudom újra a feleségével van. Megéri szerintetek felkeresni őt a facebookon és írni neki, hogy visszaadhatná a férje a pénzem? A nő egyébként nem tud rólam. Szerintem a pasi velem csalta őt, pedig nekem azt mondta, hogy nincsenek már együtt. Ezek szerint egyáltalán nem megbízható. Jó tanulópénz volt, azt hittem ez nem fog előfordulni.
Én biztos írnék, reménykednék abban, hogy legalább pár kellemetlen pillanatot okozok.
De azzal viszont békélj meg, hogy azt a pénzt nem fogod már látni soha.
Kb libabőrös lettem annyira hasonló a sztori mint ami velem is megtörtént már.
Nekem az egész környezetem azt mondta, hogy ne szóljak. Ígérgette a pasi is, hogy visszaadja, csak ne szóljak a párjának. De csak húzta halasztotta. Nem a pénz miatt hanem a szívem miatt végül nem bírtam ki, és ráírtam a párjára.
Életem legjobb döntésének tartom azóta is!!!
Megtörtént a cirkusz, és végül visszakaptam a pénzem. Ők együtt maradtak, de állítólag borzalmas a kapcsolatuk azóta is, a nőből egy házi sárkány lett a férfiból meg egy papucs. Én meg nyugodtan alszom azóta is. Ha nem szóltam volna, tuti evett volna a penész, hogy ez a görény boldogan építgeti az életét, miközben engem lelkileg tönkretett. Nem, az ilyeneket minél előbb le kell buktatni, mert különben mindig el fogják hinni hogy ők mindent megúsznak, és nekik mindent szabad.
(Ja és azóta jött már sírva hozzám könyörögve hogy fogadjam vissza mert amúgy még engem szeret… kell ennél jobb elégtétel egy ilyen megalázás után?)
Szóval én azt mondom had menjen, egye meg amit főzött. És még mik fognak kiderülni ha elmondod! Nyakamat teszem rá, hogy még van titkolnivalója! (az enyémnél kiderült hogy volt 3. sőt 4. nő is, meg még sok egyéb más is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!