Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem akarom ot, ezert ki akar rugni. Ha megfenyegetem hogy elkuldom a felesegenek a beszelgeteseket stb, akkor vajon nem rug ki? Nagyon kell a munka.
Azzal fenyeget hogy kirug..
Nekem az van a fejemben, hogy megfenyegetem, hogy elkuldom a felesegenek a beszelgeteseinket, amikor pl megbeszeltuk hol es mikor talalkozzunk, vagy amikor irja nekem hogy csak a gyerek miatt van vele stb.
Nagyon naiv, buta voltam, de mar megtortent nem tudok mit csinalni.
Ha megfenyegetem, vajon akkor is ki akar majd rugni vagy beken hagy vegre? Nagyon fontos dolgoznom es jelenleg nem tudok valtani, elvagja a torkom ha kirug de en mar nem akarom ezt tovabb csinalni.
Rosszindulatu kommentekre nem reagalok.
Hat hiaba fenyegetnem..most jut eszembe hogy a regebbi beszelgetes nekem nincsen meg, csak uzenet van amiben irja hogy akar engem, meg amiben hajnalokban ir nekem..
Mostani beszelgetes csak arrol van hogy szeret, de a talalkozokrol nincs mert en hulye nem gondoltam hogy zsarolgatni fog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!