Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja egy férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja egy férfi? Nem akart velem találkozni? De akkor utána miért ír?

Figyelt kérdés

Nyár elején megismerkedtem egy férfival egy fesztiválon, 37 éves, Budapesttől 270 km-re lakik, nagyon jól éreztük magunkat, dumáltunk, táncoltunk.

Elkérte az elérhetőségem - Whatsapp- még napokat írtunk majd elhalt a beszélgetés, nem válaszolt.. nyomulni nem akartam.

Mivel én nem használtam az applikációt rajta kívül mással való beszélgetésre, egy hónap némaság után töröltem a telefonomról az applikációt..

Most újra kellett installálnom, és rögtön rám írt, hogy "Szia! Tegnap Budapesten voltam, találkozhattunk volna, jó lett volna, de nem értelek el"

A Whatsapp-on ott van a telefonszámom ki írva.

Ha ott látta, hogy nem is kézbesített az üzenetet, miért nem próbálkozott felhívni vagy SMS-t küldeni?

Jól érzékelem, hogy nem is annyira volt benne érdekelt, hogy találkozzunk?

+ Megkérdeztem miért nem hívott vagy írt SMS-t a telefonszámra, ami ott van Whatsappon ki írva. Az volt a válasza, hogy "Nem tudtam" (ezt viszont még maga sem gondolhatja komolyan..)

aug. 21. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont Pesten volt és benne lett volna a kufircban. Ennyi.
aug. 21. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Messze vagy neki.
aug. 21. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem volt ő Pesten. Füllentett. Nagy a távolság. Lehet talált közelebb.
aug. 21. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Komolytalan ember
aug. 21. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is az az érzésem, hogy nem volt Budapesten csak fülentett.
aug. 21. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!