Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkre a motoros férfiak a külsejüktől függetlenül vonzerővel hatnak?
Tehát a motorral vagánykodás a kopasz, pocakos öreg fickónak is ugyanúgy megy és a 20-25 éves nők megbámulják és vonzónak tartják és ledobálják a bugyit?
Vagy értelemszerűen ha a pasi fiatal, jóképű plusz még motoros is akkor csúsznak le a bugyik?
A pocakos oreg szakállas igen kiábrándító csak.
Én néha mjkor meglátok vmi jókocsit vagy jomotort azután meg hogy ki vezeti hát olyanaokat csalódom néha..
Sőt olyan is van hogy meglátok vmi jókocsit nézem, erre kiderul vmi nő vezeti csak, vagy raadasul vmi öregnő. De láttam még olyat ia hogy vmi tinipár ült benne.
Lassan már a fejem se kapom fel ha átenged vki a zebrán vagy lassit mellettem vagy jön valami. Kezd bennem ez "meghalni". Kihalni az a "fűtöttség".
Nálam fordítva van, kizáró ok, ha a pasi motorozik. Számomra felelőtlennek tűnik az illető. Nem vágyom ilyenre és kész.
Ellenben sem a kopaszság sem a pocak nincs ellenemre, ha összességében bejön a pasi, és amúgy nem egy hájtömeg, csak erősebb testalkatú.
Ezt 40 feletti nőként mondom, fiataloknak biztos más az izlesük.
Ami kimondottan taszít, az az 50-60-as "menő" chopperes, kapuzárási pánikos bohócok... Jááj kiráz a hideg tőlük 🙄
Ahogy tapasztaltam, a következőképp állnak a csajok a motorokhoz / motorosokhoz:
- Van, akinél valamiért kizáró, de legalábbis nagyon negatív.
- Van, akinek tök mindegy, nem érdekli, sem pro, sem kontra.
- Van, akit érdekel a technika, vagy a motorozás mint életérzés. Ha motoros pasival összejönnek, idővel saját motort is vesznek. Náluk plusz pont, de nem ez a mérvadó.
- És vannak, akik a motort / motoros pasit megpillantva már nedvesednek is. És ez nem csak tizenévesekre igaz, hanem többedik X felett is. Ők nem vesznek maguknak soha motort, de szívesen elmennek egy körre, minden értelemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!