Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak miert gaz ha valaki videojatekozik?
Mert vannak srácok/férfiak, akiknek fontosabb, hogy játsszanak - kiváltképp az online multiplayeresek - mint az, hogy beletegyenek a kapcsolatba. Sok nő emiatt előítéletes. Ezt meg is értem. De nekik sem kéne annak lenniük. Én pl szoktam játszani, szigorúan single player játékokkal. Bármikor abba tudom hagyni és figyelni a másikra. De mondani sem kell, magamtól is figyelek rá. Meg sose lenne fontosabb a páromnál. De aki ezt is sajnálná tőlem, annak kalap-kabát, mert aki emiatt lenéz, miközben mondjuk TV-t néz saját maga, meg trash műsorokat, azzal nekem nincs dolgom.
Amúgy az előző kapcsolatomban ez tök dinamikus volt. Ő játszott a sajátjával, én az enyémmel. Egyikünket se zavarta.
33/F
Ha szabadidejében játszik az nem gáz.
De ha olyankor amikor kettesben lehetne az ember akkor ne azt nyomja.
Utána meg csodálkozik ha a barátnője közben másik pasival csetel. 😇😇
Dugtam már meg gamer csaját.
Csak az volt a gáz hogy egy vita hevében a fejéhez vágta hogy amíg ő játszik addig eljár időnként hozzám.
Szét is mentek utána de velem sem akart találkozni utána sajnos. 😔
Vannak olyan hobbik, amik valakinek taszítók. Pl. én sem járnék olyannal, aki hobbiból vadászik vagy mulatóskoncertekre jár. A gamerséggel még az lehet a "gond", hogy van ezzel kapcsolatosan a függőség és a tipik igénytelenség gamerség sztereotípia... de nyilván minden sztereotípiának van alapja, és elég sok ilyen gamer létezik sajnos (aki minden szabadidejét ezzel tölti, aki klánrazziákhoz vagy mi a franchoz passzintja az összes programját, pl. a párja rokonának az esküvőjéről is lazán és röhögve elkésik emiatt, vagy el sem megy; aki igénytelenül büdösödve gépezget otthon, amíg anyui főzi neki az ebédet és sorolhatnám).
Amúgy az sem árt, ha az embernek nem egy hobbija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!