Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoknak miert gaz ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak miert gaz ha valaki videojatekozik?

Figyelt kérdés
aug. 20. 13:31
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Az is csak egy hobbi

Vagy inkabb a kocsmaba logjak minden este??

aug. 20. 13:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Van átmenet a kocsma es a videójáték között. Nekem szemelyesen az a tapasztalatom hogy volt olyan barátom aki mindig a videójátékot valasztotta minden közös program helyett, de nem általánosítok, lehet ez csak hobbi, csak kell tudni egyensúlyt tartani más dolgok között. Én azt lattam aki szuper kocka, az csak ennek él, de tévedhetek
aug. 20. 13:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, ha valaki játszik, hanem az, ha valaki függő és semmi más nem érdekli.
aug. 20. 13:35
 4/19 anonim válasza:
100%
Párom is szokott játszani Gépen/Xboxon. Nem tartom gáznak. Szoktunk is néha együtt játszani
aug. 20. 13:40
 5/19 A kérdező kommentje:

En csak megemlitettem hogy hobbim a gamelés a csaj meg letiltott

Deha ha valaki ennyire buta gec legyen hogy altalanosit, mert volt egy gamer csavoja, aki nem baszta meg soha, akkor igy jart ense baszom meg soha 😂🤣

aug. 20. 13:40
 6/19 anonim válasza:
Meg ahogy írják nem kell végletekben gondolkodni. Egyik véglet sem jó
aug. 20. 13:41
 7/19 anonim válasza:
100%

“ Deha ha valaki ennyire buta gec legyen hogy altalanosit”

“ Vagy inkabb a kocsmaba logjak minden este??”

aug. 20. 13:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a lány jobban járt hogy letiltott. A stílusod alapján nem a gamelés miatt
aug. 20. 13:45
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha 20 év feletti a pasi akkor gáz.

Tudom hogy felnőtteknek is van ez már de akkor is.

Találjon más hobbit vagy keressen egy gamer csajt.

aug. 20. 13:58
 10/19 anonim ***** válasza:
17%

Volt ilyen csajom.

A palija ilyen megszállott volt.

F1 sarka volt a lakásban meg minden és egész nap tolta a pali

Tőlem ez meg tàvol áll. A telót alig tudom kezelni. A lányom mutatott meg rajta mindent.

Szóval elmentünk piázni, a nő mutatta a kocsmát hova, aztán hazajöttünk és megdugtam.

Utána meg maradni akart, meg kapcsolatot.

Én meg elmondtam neki hogy párjukat megcsaló hűtlen ge cik

Nekem nem pálya.

aug. 20. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!