Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kizáró ők a benőtt köröm?
#8, én vagyok az #5-ös.
Igen, sajnos előfordul, hogy benő, akármit csinálsz (akár egy rossz cipő miatt is).
Mint írtam, én mindig ápolom a körmeimet (amúgy nő vagyok) és egyszerűen egyik napról a másikra begyulladt a jobb nagylábujjamon a körmöm. Tényleg, szinte minden előjel nélkül. Az a gyanúm, hogy talán picit belevágtam és akkor még fel sem tűnt, nem tudom, de így volt.
Amúgy ez nem igénytelenség. Az már igen, ha nem kezelteted.
srácok pro tipp műszerész oldal csípő fogó aminek mind két éle sikba van csiszolva, sose nőtt be a körmöm csak a kezemen ezek a kis oldalsó töredezésből származó kis kiálló nyúlványok vannak ezzel azt precízen ki lehet vágni. persze kell hozzá gyakorlás és csak a legjobb minőségű működik jól de én még köröm vágásra is ezt használom. lábon kézen.
láb esetén én óriás nagy kényelmes bőr cipőket hordok a lábujjak nem feszülnek egymásnak és stb sosem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!