Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnál a párodhoz ha nem akarna összeköltözni?
Figyelt kérdés
Úgy hogy tisztában van azzal hogy egyedül albiban nem tudnál kijonni a fizetésből és otthon nagyon rossz életed van.aug. 19. 11:05
1/12 anonim válasza:
Attol fugg miota lenne a parom, 1 honapja, vagy 1-2 eve.
2/12 anonim válasza:
“ Úgy hogy tisztában van azzal hogy egyedül albiban nem tudnál kijonni”
Hát oldd meg az életed. A párod nem a szülőd. Tök gáz, mikor emberek csak azért vannak kapcsolatban, hogy anyagi előnyökhöz jussanak általa. Te csak azért akarsz vele lakni, hogy spórolj, nem azért, mert szereted.
3/12 anonim válasza:
Ha nem szeret téged, akkor érthető, hogy nem akar kiemelni a szarból, de közben a saját felelősségünk is, hogy törekedjünk a jobb életre.
Ennyi infóból nem lehet sokat mondani erre.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem anyagi előny miatt vagyok kapcsolatban. Egy kapcsolatban szerintem segíteni kell a párodat főleg úgy hogy én is dolgozom.
aug. 19. 11:33
5/12 anonim válasza:
Miért lenne kötelessége összeköltözni veled, ha nem akar? Lehet eddig nem futott át az agyadon, de neki is van saját akarata, nem azért él, hogy a csicskád legyen. Vállalj másodállást vagy csinálj onlyfanst vagy tudom is én, de ne legyél már ilyen életképtelen pióca. Tök szánalmas.
6/12 A kérdező kommentje:
Azért vagyok kapcsolatban mert családot, gyereket szeretnék. Ha ő nem velem tervez nincs keresnivalója mellettem.
aug. 19. 11:41
7/12 anonim válasza:
Egy albit se tudsz kifizetni, de gyereket akarsz?? Miből akarod eltartani?
Várom a napot, mikor végre csak bizonyos értelmi szint felett fogják engedélyezni a szaporodást.
8/12 anonim válasza:
Teljesen függetlenül a pénztől: vszínű szakítanék. De mi nem anyagi megfontolásból költöztünk össze hanem mert szeretjük egymást, együtt tervezzük az életünket.
10/12 anonim válasza:
9: De neked nincs és EQ-d sem, amiért ilyen általánosítást kinyilatkoztattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!