Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sürgetik a legtöbben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sürgetik a legtöbben az összeköltözést? Miért jó az,ha kimarad az udvarlás rész, és rögtön durr bele bumm, összeköltözünk,egyik napról a másikra? Velem egyik exem azért szakított mert nem akartam hozzá költözni 2 hónap után.

Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sürgetném. Olyat kell keresni akivel passzoltok gondolkodásban.
2024. jún. 14. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen is olyan is. Volt többéves kapcsolatom, ahol végül nem került sor összeköltözésre. Meg volt, hogy második randin már "ottmaradt" nálam a fogkefe :D Nem csak ezen múlik egy kapcsolat sikeressége, felesleges ezen rágódni. Meg amúgy is sokszor nem nagyon van választás. A kényszer nagy úr (pl távolság)

F

2024. jún. 14. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Ha mondjuk van saját lakásod, akkor a nők gyakran szokták sürgetni. Kell nekik a biztos odú.F.
2024. jún. 14. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Mert debilek társadalmát éljük.
2024. jún. 14. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A "szegényebb" részéről általában anyagi megfontolás miatt, a nagyobb étvágyú részéről meg a napi betevő miatt.
2024. jún. 14. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem látom azt, hogy a többség sürgetné az összeköltözést ilyen hamar. Aki meg igen, annak elég elcs.ett elképzelései vannak arról, mivel lehet kifejezni azt, hogy egy kapcsolat célja komoly, vagy anyagi okokból sürgeti (ketten ált. könnyebb megélni egy ingatlanban, mint egyedül). Ill. még olyan esetet ismerek, ahol a felek idősebbek és a nő úgy érzi, ketyeg a biológiai órája, és nem akar még éveket rááldozni arra, hogy eljussanak egy olyan pontra, hogy na akkor már lehet gyerekkel próbálkozni (még akkor is, ha 1 évet számolunk a mérföldkövekre, pl. 1 év múlva összeköltözés, 1 év múlva lánykérés, és ha nem akarnak megelégedni egy farmeros-pólós városházás 10 perces szösszenettel, akkor fél-1 év múlva esküvő).
2024. jún. 16. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
6 en ilyen lány vagyok, nekem fontos lenne az összeköltözés, de 10 hónap alatt fel se merült ez a páromban még laza témának se. Elhiszem; hogy sokaknak ez korai, de enélkül ez nagyon komolytalan. Eveket így nem áldozok be már senkire, felnőtt ember vagyok, aki tudja, hogy a másikat akarja s nemcsak szórakoznak egymással, az meghozza ezeket a döntéseket 2-3 év alatt. Legtőbb 25 feletti ismerősömnek 5 év utan már gyereke volt és a házasság se volt kérdés.
2024. jún. 17. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell senkit sürgetni, a biológiai óra teszi a dolgát .
2024. jún. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!