Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze a párotokkal?
Nekem ez valahogy mindig is elképzelhetetlen volt. Nem vagyok párkapcsolatban, és nem tudom, hogy hogyan megy ez az egész.
Ha láttátok a jelöltön, hogy lehet nála esélyetek, akkor csak simán elhívtátok randira, vagy fordítva, vagy egyből ágyba mentetek egy kis flörtölést követően? (Asszem ez általában így megy manapság.)
Lépésről lépésre haladtatok, vagy konkrétan megmondtátok, hogy tetszik nektek az illető?
Nem tudom, hogy hogyan "szokás". Olyan, mint a filmekben, vagy teljesen másképpen megy?
Mi munkahelyen ismerkedtünk meg.
Az előző párommal interneten, az azelőttivel pedig egy volt a baráti társaságunk.
Engem barátnőm nagynénje elütött kocsival a zebrán.😅
Akkor találkoztunk először. Az anyósülésen ült, nekem meg eltört a kulcscsontom. Másnap bejöttek a kórházba elnézést kérni, megnézni, hogy vagyok. Az elég kínos szitu volt. Utána egy majd egy évig nem is találkoztunk.
Aztán egyszer baráti társasággal beültünk egy pizzériába, ott futottunk össze újra. Besegített apukájának, mert családi vállalkozás. Na, az megint egy fura helyzet volt, de aztán elkezdtünk beszélgetni, és tök jól alakult a dolog. Másnap megkérdeztem, lenne-e kedve találkozni. Randiztunk párszor, és összejöttünk. Ennek már három éve.
Mondjuk, az vicces volt, mikor egy családi összeröffenésen bemutatott a rokonoknak: "A nagynénémet meg már ismered."😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!