Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés

Nekem ez valahogy mindig is elképzelhetetlen volt. Nem vagyok párkapcsolatban, és nem tudom, hogy hogyan megy ez az egész.

Ha láttátok a jelöltön, hogy lehet nála esélyetek, akkor csak simán elhívtátok randira, vagy fordítva, vagy egyből ágyba mentetek egy kis flörtölést követően? (Asszem ez általában így megy manapság.)

Lépésről lépésre haladtatok, vagy konkrétan megmondtátok, hogy tetszik nektek az illető?

Nem tudom, hogy hogyan "szokás". Olyan, mint a filmekben, vagy teljesen másképpen megy?

2024. máj. 29. 22:33
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
55%
Tinder,sokduma, sokprogram, végigostromolt.
2024. máj. 29. 22:48
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Itt 😔
2024. máj. 29. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Mi ugyanazzal a baráti társasággal mentünk bulizni. Ő az egyik ismerősöm ismerőse volt. Beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Egy héttel később szintén egy társasággal buliztunk, megint beszélgettünk. Itt már számot cseréltünk és két nappal később elmentünk vacsorázni. Azóta eltelt 9 év és még mindig együtt vagyunk.
2024. máj. 29. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Bejött a munkahelyemre és elkérte a számom. 3-szor volt bent, utána strandra mentünk randizni, azóta vagyunk együtt. Csak olyannal állok szóba aki külsőre esélyes, ő meg olyan nőt szólít meg aki az esete.
2024. máj. 29. 23:44
 5/14 anonim válasza:
31%
Nem emlékszem
2024. máj. 30. 00:13
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Kocsmázás közben lespanoltam valmi random ganggel miután haverjaim kicsit túlzásba vitték a beszólást. Ott az egyik csajjal összedumáltam azt másnap mondják a többiek, hogy hívjam fel a lootolt telefonszámot amire nem nagyon emlékeztem, aztán egyeztettünk egy másik kocsmázást randiként és így indult. Most egy hónapja járunk szóval elég rövid még de már mondhatom, hogy együtt vagyunk
2024. máj. 30. 00:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy faluban laktunk. Kb 10 évesen ismertem meg. Ott hagyta egy távoli egyetemet és vissza jött a mellettünk levő városba főiskolára. Minden napi egy buszon mentünk 6 hónapig. Nekem volt barátnőm aki szakított velem. Még kerüzlgettük egymást két hónapig , nem mertem megkérdezni akar e töllem valami. Végül csak kinyögtem hogy tetszik és rákérdeztem járna- e egy dilisek szakmunkás tanulóval. Igent mondott 22 éve. Hát így.
2024. máj. 30. 05:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi munkahelyen ismerkedtünk meg.

Az előző párommal interneten, az azelőttivel pedig egy volt a baráti társaságunk.

2024. máj. 30. 07:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Még nincs párom.
2024. máj. 30. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

Engem barátnőm nagynénje elütött kocsival a zebrán.😅

Akkor találkoztunk először. Az anyósülésen ült, nekem meg eltört a kulcscsontom. Másnap bejöttek a kórházba elnézést kérni, megnézni, hogy vagyok. Az elég kínos szitu volt. Utána egy majd egy évig nem is találkoztunk.

Aztán egyszer baráti társasággal beültünk egy pizzériába, ott futottunk össze újra. Besegített apukájának, mert családi vállalkozás. Na, az megint egy fura helyzet volt, de aztán elkezdtünk beszélgetni, és tök jól alakult a dolog. Másnap megkérdeztem, lenne-e kedve találkozni. Randiztunk párszor, és összejöttünk. Ennek már három éve.

Mondjuk, az vicces volt, mikor egy családi összeröffenésen bemutatott a rokonoknak: "A nagynénémet meg már ismered."😆

2024. máj. 30. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!