Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés

Nekem ez valahogy mindig is elképzelhetetlen volt. Nem vagyok párkapcsolatban, és nem tudom, hogy hogyan megy ez az egész.

Ha láttátok a jelöltön, hogy lehet nála esélyetek, akkor csak simán elhívtátok randira, vagy fordítva, vagy egyből ágyba mentetek egy kis flörtölést követően? (Asszem ez általában így megy manapság.)

Lépésről lépésre haladtatok, vagy konkrétan megmondtátok, hogy tetszik nektek az illető?

Nem tudom, hogy hogyan "szokás". Olyan, mint a filmekben, vagy teljesen másképpen megy?

2024. máj. 29. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen ismerkedtem meg a feleségemmel. Hetekig flörtölgettünk (azt én kezdtem), aztán együtt jártunk ki szünetekre, együtt kajáltunk, beszélgettünk sokat. Aztán egyszer megkérdeztem, hogy hazavihetem e, de igazából valami ürüggyel, hogy úgy is arra van dolgom, vagy valami ilyesmi. Mielőtt kiszállt a kocsiból, lenyomott egy csókot :) igen, ilyenformán ő kezdeményezett, aztán innentől kezdve már ment minden a maga útján, mert egyértelműsítette azzal a csókkal, hogy nem vagyok kellemetlen a számára.
2024. máj. 30. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom az egyik barátnőm exének a haverja. Amikor ők még együtt voltak, akkor találkoztunk mi is, de akkor még alig beszélgettünk és barátnője volt. Majd kb fél évre rá random rámírt, elkezdtünk beszélgetni, elhívott randira. Fél éve vagyunk együtt.
2024. máj. 30. 09:30
 13/14 Laylah ***** válasza:

Ha röviden érdekelnek a szituk, itt vannak:

1. Frissen kerültem egy baráti társaságba, a csoport Casanovája elhívott szilveszterezni, szólt, hogy majd hív a részletekkel. Közben a legjobb barátnőm pasijának egy ismerőse elkezdett érdeklődni irántam, MSN-en beszélgettünk, egyszer-kétszer találkoztunk suli után négyesben. Casanova nem hívott még szilveszter előtt két nappal sem, így lebeszéltem az ismerős sráccal, hogy átjön hozzánk és együtt töltjük. Amint ezt megbeszéltük, 10 perc nem telt el, csörgött a telefon... XD szóval szilveszterkor összejöttünk az ismerőssel.

2. Netes fórumon ismertem meg, dumáltunk, meglátogatott a koliban, összejöttünk.

3. Ugyanazon netes fórumon ismertem meg, mint az előzőt, ráadásul ugyanakkor, csak ennek még barátnője volt. Persze mondta, hogy szakítófélben vannak, de hát mindenki ezt mondja, hülye meg nem voltam. Aztán kiderült, hogy tényleg szakítófélben voltak. A haverja egyik barátnőmmel jött össze, így ő is elkezdett abba a baráti társaságba járni, ahová én. Hónapokig viselkedtünk haverokként, de egyre jobban kiütközött, hogy többet akarunk. Mivel nekem még ott volt a 2., inkább hanyagoltam a baráti találkozókat egy hónapig (utólag kiderült, a srác sem ment ki, mivel én nem voltam ott, majd miután megtudta, hogy visszatértem, ismét jött) annak érdekében, hogy elmúljon a kísértés, de nem lett jobb. Szakítottam a 2.-al, majd pár hét múlva összejöttünk a 3.-al.

4. Szórakozóhelyen futottunk össze, ő is haverokkal, én is barátnővel, nosza, szórakoztassuk egymást. Pár találkozó után flörtölni kezdett velem, majd egy alkalommal lekapott, mikor kettesben voltunk, összejöttünk (bah, de minek?).

5. Még a 3. ismertette meg velem a WoW-ot, később kezdtem játszogatni. Volt csoporttársam hívott, hogy csatlakozzak hozzájuk, a klánból pedig elkezdtem beszélgetni valakivel, akiről kb. másfél hétig azt hittem, hogy csaj. :D Egyre többet beszélgettünk, majd összejöttünk neten. Csóróként annyira nem vicces a távkapcsolat, 7 hónap alatt kétszer tudtunk találkozni 1-1 hétre.

6. Baráti társaságból valaki kitalálta, hogy menjünk folyópartra sátrazni. Meg inni, nyilván. Az a valaki két társaságban is benne volt, így mindkettőből jöttek emberek. Volt ott egy srác, akit buszról látásból már ismertem. Szó mi szó, végül kettesben maradtunk a tűz mellett este, mindenki elment aludni, mi meg folytattuk az ivást és dumáltunk másnap majdnem délig, mikor is muszáj volt valamennyit aludni már. Délután ugyanúgy folytattuk, majd este az egyik srác kicsit túlhajtott a gáton a Ladájával, kérte a többieket, hogy segítsenek vissza feltolni a kocsit. Emberem is felállt, hogy megy segíteni, de előbb azért smároltunk egyet. :) Később többet is, szex az nem volt, hiába aludtunk egy sátorban. Másnap bejelöltem facen és beállítottam, hogy kapcsolatban, ő pedig úgy volt vele, hogy legyen, nézzük meg. Bő másfél évig voltunk együtt.

7. Ez mondjuk vicces valahol, nem tudom, hogyan keveredtem oda, hogy facen egy szextárskereső adminjának kértek fel, sosem voltam ilyeneknek tagja. XD Nyilván folyamatosan kaptam az üzeneteket kéretlenül is. Volt egy faszi, aki szimpatikus volt, sokat dumáltunk, meglátogatott, összejöttünk, de ez valahogy nem volt az igazi.

8. Facebook, Pesten Hallottam csoportban kommentek közt kezdtünk el beszélgetni egy sráccal, majd átmentünk messengerre. Szintén sok duma, egyszer találkoztunk kb. két órára a reptéren, mielőtt visszamentem Angliába, kövi találkozás akkor történt meg, mikor kimentem érte a vonatállomásra - kiköltözött hozzám.

9. Vissza a WoW-ra. Friss szerver, friss klán, ismeretlen emberek, szimpatikus srác flörtöl velem chaten, szerver restart előtt megadja a fb-ját, átmentünk messengerre. Friss szakítás nála is, nálam is. Látástól vakulásig chateltünk, egy hónap sem kellett és egymásba zúgtunk. Fél év távkapcsolat alatt találkoztunk 2-3x, majd visszaköltöztem Mo.-ra, egyenesen hozzá. Közel 5 évet voltunk együtt.

10. Ez elég friss még. :) Szintén WoW. Srác achievement hunter, saját discord szerverrel, staffal, in-game eseményeket szervez a játékosoknak, nevezzük K-nak. Tavaly tavasszal összespanoltam egy klántárssal, ő adta meg a linket K discord szerveréhez augusztusban, mivel felajánlottam neki, hogy megyek vele (segíteni), ahhoz viszont ugye fel kellett jelentkeznem az eseményre. Eljött az esemény, felléptem hangcsatornára, meghallottam K hangját és padlót fogtam. Simán elmehetne szinkronszínésznek, de ezt kb. mindenki elmondja neki. Voltam még pár eseményen, de sosem beszéltünk, majd pár hónap kimaradt, szeptembertől kb. februárig, mikor is lett volna egy közös eseményünk, amire a kívánságlistát privátban küldtem el neki. Végül betegség miatt nem tudott részt venni, így az esemény alatt végig kérdezgette, hogy hogy megy, sikerült-e megcsinálni ezt vagy azt az achievementet, stb. Kövi héten külön rám írt, hogy xy achi kell-e még nekem, illetve, hogy tervez egy kis 10 fős csapatot a legjobbnak ítélt játékosokkal, lenne-e kedvem csatlakozni (a teljesítményemet 1-2 weboldalról tökéletesen vissza lehet követni, azok alapján alaposan kielemzett előtte, szóval az nem volt gond, hogy nem játszottunk együtt). Ismét eltelt kb. két hét némán, mikor március legelején írtam egy kommentet neki szánva egy másik discordon, de az adminok törölték. Rám írt privátban, hogy látta, majd tippeket adtam neki a témával kapcsolatban, végül kicsit flörtölősre fordult a dolog, de nem láttam bele semmit, csak azt, hogy hülyéskedünk. Onnantól rengeteget beszéltünk. Harmadik napon bevallotta, hogy hiába nem is kommunikáltunk szinte semmit, valahogy mégis megragadtam a figyelmét már tavaly, az első közös játékbeli eseményünk során, és mindig jó érzéssel töltötte el, ha a csapatban voltam, nem tudja maga sem, hogy miért. Kb. az 5. napon már megjelentek bennünk a bensőségesebb fantáziák egymásról annak ellenére, hogy aznap közölte, hogy van barátnője, de eü. okok miatt a nő felajánlotta neki, hogy lehet másokkal is, ha akar. A lehetősége megvolt rá hónapok óta, de sosem jutott eszébe élni vele, amíg nem kezdtünk el ismerkedni. Én viszont kijelentettem, hogy nem leszek második. Ennek ellenére eszünkbe sem jutott megszakítani a beszélgetéseket, sőt. Kb. másfél héttel később már ott tartottunk, hogy velem akar lenni, viszont a barátnő lánya lelkileg eléggé instabil és jelenleg nehéz helyzetben van, őszi iskolakezdésig nem szeretné még ő is cserben hagyni, ugyanakkor a kapcsolat már egyértelműen halott volt, csak ki kellett volna mondani. Lehetne azt mondani, hogy kifogás kifogás hátán, kamu kamu hátán, viszont ez az ember 100%-ig őszinte, sosem hazudott vagy áltatott egy pillanatig sem, bármit kérdezhettem, kérdezhetek, mindent elmond a legapróbb részletekig, ha kérem. Sőt, akkor is, ha nem kérem. Április elején utaztam ki hozzá egy hosszú hétvégére (ja igen, külföldi), megnézni, hogy élőben is passzolunk-e. Kiderült, hogy tökéletesen. 2-3 héttel később a barátnő mondta ki, hogy inkább fejezzék be a kapcsolatot (nem tudott rólam, nem is akart, ő kérte). Május 1-én utaztam ki hozzá újra, azt a napot tekintjük a kapcsolat kezdetének, hiába kb. március közepe óta odáig meg vissza vagyunk egymásért.

2024. máj. 30. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyelvtanfolyamon jöttem össze a (most már) feleségemmel.
2024. máj. 30. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!