Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapom általában ezeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapom általában ezeket?

Figyelt kérdés
„Sziasztok! Miért gondolják rólam a nők, akikkel az utóbbi időben ismerkedtem, hogy sok nővel volt dolgom és egyszerre több nővel ismerkedem? Sokan azt hiszik, hogy legalább 80 nővel volt kapcsolatom, pedig ez nem igaz. Egyszerre mindig csak egy nővel ismerkedem, hogy maximálisan rá tudjak koncentrálni. Régebben nagyon párkapcsolat-orientált voltam. Jelenleg 28 éves vagyok, és egy évvel ezelőttig összesen 10 nővel voltam együtt. Az elmúlt egy évben, mióta szingli vagyok, picit éltem és most életem során 35 nővel feküdtem le. Miért alakulhatott ki ez a téves kép rólam?”

aug. 18. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Sziasztok! Miért gondolják rólam a nők, akikkel az utóbbi időben ismerkedtem, hogy sok nővel volt dolgom és egyszerre több nővel ismerkedem"

"Az elmúlt egy évben, mióta szingli vagyok, picit éltem és most életem során 35 nővel feküdtem le"

Tehát fura, hogy nem PONTOSAN tudják a számokat, hiszen te nem 80, hanem csak 35 nővel feküdtél le utóbbi időben?

"Kisugárzásom elmondás szerint megnyugtató, pozitis, szexuális töltetű"

Itt a válasz a kérdésedre is...

Konkrétan mindent megválaszoltál magadnak.

aug. 18. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát de jól gondolják. Amit leírtál az sok.
aug. 18. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

35-40 éves korodra mennyi nőben fordulsz meg, kb. 100, vagy mi? Nagyon sok 1 év alatt 35 nő!

(Ha most nő lennél ugyanezt írnám mielőtt meg lennék vádolva, hogy férfigyűlölő vagyok.)

Két lábon járó 🚩 vagy. Akármilyen nemi betegséget hordozhatsz, könnyelmű vagy.

Nálam se rúgnál labdába!

aug. 18. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen valószínűleg lerí rólad ez a nagy csajozós dolog, nem kell ezt elmondani, ezt észre lehet venni ha valaki ilyen.
aug. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!