Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapom általában ezeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapom általában ezeket?

Figyelt kérdés
„Sziasztok! Miért gondolják rólam a nők, akikkel az utóbbi időben ismerkedtem, hogy sok nővel volt dolgom és egyszerre több nővel ismerkedem? Sokan azt hiszik, hogy legalább 80 nővel volt kapcsolatom, pedig ez nem igaz. Egyszerre mindig csak egy nővel ismerkedem, hogy maximálisan rá tudjak koncentrálni. Régebben nagyon párkapcsolat-orientált voltam. Jelenleg 28 éves vagyok, és egy évvel ezelőttig összesen 10 nővel voltam együtt. Az elmúlt egy évben, mióta szingli vagyok, picit éltem és most életem során 35 nővel feküdtem le. Miért alakulhatott ki ez a téves kép rólam?”

aug. 18. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan a kisugárzásod, beszéded, viselkedésed?
aug. 18. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem 35 nő után nem kellenél az biztos. Lehet nekik is sok a 35 nő egymás után.
aug. 18. 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
2-es miért nem kellene 35 nő után
aug. 18. 18:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Kisugárzásom elmondás szerint megnyugtató, pozitis, szexuális töltetű. 2. Megnyugtatlak a mai lányok nagy részének is 20-60 között van. Mennyi a normális és az ideális szerinted?
aug. 18. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Oda írtam, hogy LEHET, vagyis nem biztos. De valószínű hiszen oda vágják neki, hogy sok és nem hiszik el, hogy egyszerre nem ismerkedett több nővel:

"Miért gondolják rólam a nők, akikkel az utóbbi időben ismerkedtem, hogy sok nővel volt dolgom és egyszerre több nővel ismerkedem? Sokan azt hiszik, hogy legalább 80 nővel volt kapcsolatom, pedig ez nem igaz."

aug. 18. 18:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam elmondani. Talán 4 ember tudja összesen :D
aug. 18. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmondani, lerí némelyikről.
aug. 18. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

De mi tudjuk ám 😉🤫🤫

Oda figyelj!

Biztosan szép csinos fiú vagy, jó dumád, humorod és kinéznek belőled egy ilyen számot, hogy ennyit ez a pasi biztos ágyba vitt.

aug. 18. 18:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyi az egész, hogy előre a legrosszabbra gondolnak mármint, hogy félredugnál, több nőt tartanál egyszerre, vagy ők nem olyan típusú nők akik részt vennének simán csak szexkapcsolatokban, egyéjszakás okban. Hozzád hasonló nőt kéne megismerni, próbálkozz tovább.
aug. 18. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint jól gondolják a nők, nem?

Én sem ismerkednék olyannal, aki az elmúlt 1 évben 25 nővel dugott.

aug. 18. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!