Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasiként jobb nem kezdeni biszex nővel komoly kapcsolatot, mert egy idő után nőre fog vágyni, és így nem tudom megadni 100%-ban azt, amire vágyik?
Komoly kapcsolatban nálam nincs hármasozás, cuckold meg ilyenek.
Mi a véleményetek?
"Altalaban nem tudnak komoly kapcsolatot kialakitani azok akik a shat nemukhoz vagy azokhoz is vonzodnak.."
Őszintén meglepődöm, amikor ilyen szinten jár együtt valakinél a téveszmés ostobaság és a rosszindulat, érzelmi romlottság.
Azert mert a sajat nemehez is vonzodik meg nem jelenti azt, hogy folyton sovarogni fog utana es a kapcsolat rovasara fog menni.
Ha van egy szereto, harmonikus kapcsolata az embernek, ahol megkapja, amire szuksege van, akkor nem ez a legfontosabb dolog, hogy jaj en szexelni akarok a sajat nememmel is.
Ezen én is elgondolkodtam már, milyen lehet egy ilyen kapcsolatban férfiként hosszú távon.
Mi van akkor, amikor kívánom a párom, de ő már előttem szexelt a nő párjával és kielégült. Kívánni fogja a farkam? Nem hiszem. Azt hiszem egy ilyen kapcsolat sokkal inkább szólna arról, hogy kevesebb szex jutna nekem, mint hogy egyszerre két nővel szexeljek.
Biszexualis vagyok
De mindan kapcsolatom komoly volt ha erzelem duzz a masikhoz akko nem erdekel mas. (Es itt mindegy h ferfi vagy no a parom)
Ha eppen singli vagyok akkor azzal szexelek akivel akarok.
De parkapcsolatban huseges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!