Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vegyem komolyan, lehet nála esélyem? Vagy ha nem akar semmit, miért viselkedik így?
1 hónapra kirendeltek egy másik részlegre a munkahelyen és szerintem kezdek beleszeretni az egyik ott dolgozó munkatársnőmbe. Ő a legszebb nő az egész részlegen, ezt tudja is magáról szerintem, úgy is öltözik, hogy felhívja magára a figyelmet. Már az első beszélgetésünknél éreztem, hogy nagyon hasonlítunk egymásra karakterben, működik a kémia, úgy beszélgettünk mint akik már rég óta ismerik egymást.
Többször vettem észre, hogy engem néz, a szemembe nézett párszor hosszabban, ilyenkor rám is mosolyog, a közelemben van, mellém ül, keresi a társaságom.
Mert az nem lehet, hogy nem akar semmi komolyat, de lenne nála esélyed???
Ha olyan szép nő, szerinted még nincs csávója?
De minek temetnéd azonnal a dolgot, amikor még semmi nem is volt... még a munkán kívül nem is találkoztatok, de már ezen kattogsz, hogy mit akarhat! Hát honnan tudja, mit akar?? Randizni kellene vele meg törődni vele! Addig had ne tudja már, hogy mit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!