Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszopott aztán eltűnt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszopott aztán eltűnt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon gyönyörű nővel egy társkereső oldalon keresztül. Elmentünk randizni, aztán felhívtam magamhoz. Előtte sokat beszélgettünk, szóba jött, hogy kinek hány kapcsolata volt, milyen hosszúak stb. Ő mondta, hogy vele soha senki nem szakított még, amit elég nehezen hittem el, de mondom oké. Majd mikor feljött hozzám, egy hosszabb csókolózás után leszopott kétszer kis szünettel, de úgy, hogy akkor megértettem miért is nem szakított vele soha senki. Minden túlzás nélkül, életem top3-jában benne volt a mutatvány, pedig volt már egy jó pár nővel dolgom. Ő semmit nem engedett hogy csináljak vele, csak a felsőjét vehettem le és ennyi. Már az fura volt, hogy miután leszopott másodszor rögtön lelépett, pedig mutatni akartam neki valamit, amiről előzetesen beszéltünk, de azt mondta, hogy már nem érdekli (pedig eredetileg amiatt jött fel hozzám). Ezután írtam neki, hogy elmehetnénk randizni hétvégén megint, arra nem jött semmi válasz. Írtam neki megint, semmi.. napok teltek el, ebben már nem is reménykedek. Szimplán csak nem értem a helyzetet, minek szopott le, ha nem tetszem neki? Valamint ha a farkammal volt gondja, minek szopott le másodszor is? A méretre nem lehet semmi panasza, frissen mosott is volt, ápolt, szőrtelen stb. Nagyon csalódott vagyok, mert ha hiszitek, ha nem, úgy érzem teljesen megbolondított ez a nő, folyton ő jár a fejemben, nagyon odavagyok. Ilyet sose éreztem ezelőtt, hogy első randi után így megfogjon valaki. Bármit megtennék, hogy visszaírjon, tudom szánalmas vagyok, de közben annyira szorongok, hogy nála jobbat soha a büdös életben nem találok. Kérlek adjatok valami magyarázatot, ami logikus, mert megbolondulok.

aug. 14. 09:39
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
#39 azt, hogy nem látta.🫠 randira meg semmit nem írt, úgyhogy ez annyi.
aug. 15. 20:46
 42/44 anonim ***** válasza:
41 köszi, hogy megírtad, már végig izgultam ezt a történetet
aug. 15. 20:49
 43/44 anonim ***** válasza:
#41 dehogy annyi, csak húzza az agyadat. Hogyne látta volna már, hogy írtál neki. Azt akarja, hogy teperj érte ezért ad csak minimális visszajelzést. Ha ghostingolni akarna, akkor ennyit se írt volna vissza. Így jelezte, hogy még figyel rád, de loholnod kell utána, ha akarod.
aug. 15. 21:19
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem vicc! tényleg járt nálam is mielőtt átment volna hozzád. Nem érezted lehelletén? 😉
aug. 16. 05:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!